Zboruri Ieftine Spania – Romania

Pe masura ce companiile de transport aerian low cost isi creeaza campanii tot mai agresive, zborurile si rutele posibile devin mai multe, iar cei mai castigati sunt pasagerii, care au posibilitatea sa cumpere pe unul dintre zecile de zboruri ieftine Spania – Romania si viceversa, Romania – Italia – Romania si pe multe alte trasee din Europa si nu numai.

Cand ma bate gandul sa plec in lume in vacanta, prima privire o arunc aici. Au apus vremurile in care Booking.com era la putere si in care puteam sa plecam linistiti stiind ca am beneficiat de cel mai bun pret. Acum, booking.com functioneaza in mare masura din inertie si gratie celor care si-au facut special apartamente pentru a fi inchiriate in regim hotelier, insa altfel, nu-mi amintesc cand am gasit cel mai bun pret pe acest site ultima oara.

Ca sa va faceti o idee, ultima oara am zburat de pe aeroportul Otopeni din Bucuresti pana la Madrid, pe aeroportul Barajas, si inapoi, pentru doar 53 de Euro. Nu cred sa fie in alte parti bilete la zboruri ieftine Spania – Romania – Spania (si invers) care sa se poata bate cu oferte in genul. Intr-adevar, am zburat cu Ryanair, iar conditiile nu au fost nicidecum de cosmar, ba chiar din contra, ambele zboruri au mers lin si fara de probleme.

La momentul actual, aveti 2 mari posibilitati: Wizz Air si Blue Air.

Wizz Air

Din Spania sau spre Spania aveti urmatoarele zboruri:
a) din Cluj spre Palma de Mallorca, Alicante, Valencia, Barcelona, Zaragoza, Madrid.
b) Targu Mures: zbor spre Madrid si retur;
c) Craiova: zbor spre Barcelona si retur;
d) Timisoara: zboruri spre Madrid, Barcelona, Valencia;
e) Bucuresti: Alicante, Valencia, Barcelona, Zaragoza, Madrid si Palma de Mallorca.
Detalii despre preturi si orar in link-urile de mai sus.

Blue Air

Din Spania sau spre Spania aveti urmatoarele curse:
a) Din Bucuresti spre: Madrid, Castellon, Malaga, Valencia si spre Barcelona.
b) Din Bacau spre Madrid si retur;
c) Din Iasi spre: Madrid, Malaga, Valencia si spre Barcelona.

Alte bilete ieftine dea avion AICI.
nbg3

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..