Web Hosting: 4 sfaturi pentru incepatori!

E adevarat, nu se mai pot face bani online atat de usor precum se faceau in 2008-2009, dovada fiind recentul Black Friday 2015, in care foarte multi dintre cei care au investit masiv au iesit pe minus sau au avut un profit sub asteptari. Totusi, cum imi studiez concurenta, am urmarit o parte dintre blogurile de afiliere, dar in special blogurile incepatorilor, chiar daca asta e cumva contraintuitiv. Ei bine, ce am observat e ca o buna parte dintre proiectele de afiliere, fie ele si relativ necunoscute, au fost picate, probabil cu ocazia spike-ului de trafic, ori asta nu inseamna decat un singur lucru: un serviciu de hosting foarte slab.

Daca iti pica hosting-ul, insa ai doar cateva articole, e clar ca ai nevoie de un alt provider, motiv pentru care in cele ce urmeaza am 5 sfaturi care sumeaza tot ce ar trebui sa stie un incepator despre web hosting.

1) Daca te astepti la spike-uri de trafic, atunci ai nevoie de servicii de web hosting de calitate. Renunta la firmele recent aparute pe piata, chiar daca au preturi mai mici decat celelalte si orienteaza-te spre provideri care au reputatie buna si feedback asisderea;

2) Idem, daca te astepti la un spike de trafic, contacteaza din timp provider-ul tau si vezi ce solutii sunt pentru ca site-ul tau sa nu pice. Cand ai trafic, iti cresc sansele sa faci mai multi bani, insa daca site-ul tau e picat sau merge greu, degeaba, vei pierde si acei vizitatori, vei pierde si banii.

3) Spune NU serviciilor de web hosting gratis. Majoritatea gazduiesc deja proiecte care sufera de SPAM in cote monstruoase sau facute strict pentru spam, deci orice proiect acolo va fi vazut cu ochi rai de catre Google. In plus, unii provideri de astfel de servicii mai plaseaza reclame (ca un fel de barter) sau link-uri sau chiar malware pe proiectele lasate in paragina si nu numai. Nu mai suntem in 2000, toata lumea isi poate permite cativa lei pe luna pentru un hosting decent. In plus, multi si-au luat-o grav din cauza ca au ales servicii dubioase gratuite si multi altii si-o vor lua, tocmai pentru ca se zgarcesc la cativa lei pe luna si prefera sa isi expuna munca la riscuri inutile.

4) Informeaza-te din timp de la alti oameni care au fost sau sunt clienti ai unui anume provider. Ce experiente au avut, cum s-a comportat serviciul de suport pentru clienti, cat a fost uptime-ul, cum li s-au incarcat site-urile si, eventual, ce i-a determinat sa renunte la provider-ul respectiv. Sunt multe forumuri si bloguri unde va puteti interesa de aceste aspecte, plus ca sunt si multi provideri de webhosting, care sunt deja cunoscuti si care nu-si permit sa-si puna reputatia in joc pentru cativa lei acolo.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..