Vreau sa lucrez de acasa! Ce solutii am?


Stiati ca 1 din 10 romani lucreaza de acasa? Daca pana in urma cu 5-6 ani numarul freelancer-ilor era destul de scazut, astazi, numarul romanilor care lucreaza doar pentru ei insisi a crescut simtitor. Chiar daca se spune ca trebuie sa ai veleitati tehnice pentru a lucra de acasa pe calculator, acesta este doar un mit. Majoritatea celor care au reusit sa traiasca de pe urma muncii de acasa au plecat la drum fara prea multe cunostiinte, dar cu o vointa si cu o sete de munca extreme.

Solutii pentru lucratul de acasa

Fara sa lungim prea mult vorba, iata ce puteti lucra chiar de maine:

1. marketing afiliat. Asta presupune sa creati unul sau mai multe bloguri, pe care mai apoi sa scrieti articole de interes din mai multe domenii de activitate. Ulterior, puteti adauga link-uri sau bannere afiliate in interiorul articolelor, de pe urma carora puteti castiga comisioane indestulatoare. In Romania, cele mai bune retele de afiliere sunt 2parale (click pe banner-ul de mai jos pentru a va inregistra intr-o retea cu peste 300 de advertiseri) si Profitshare.
2Parale.ro

2. servicii de asistenta online. Multi dintre cei care lucreaza online ajung sa se piarda prin documente sau au nevoie de un asistent personal care sa raspunda la mail-uri, sa sorteze fisiere sau sa intre in contact cu potentialii clienti. Practic, e munca de secretariat, cu mentiunea ca atmosfera de lucru e mult mai relaxanta, dat fiind faptul ca lucrul are loc de la propriul birou sau, de ce nu, chiar din pat.

3. servicii online. Nu, nu trebuie sa stiti Java, PHP sau WordPress pentru a incepe sa castigati bani pe Internet. Puteti incepe cu scriere de articole pe diferite subiecte si/sau inscriere in directoare web. In general, piata pentru continut de calitate este foarte mare, astfel ca este loc pentru oricine, indiferent de stilul de scriere practicat. Ulterior, puteti sa invatati si notiuni tehnice (folosindu-va de cartile de aici, poate), pe care sa le folositi mai apoi pentru a lucra la job-uri/task-uri mai bine platite.


Lucratul de acasa nu include de neaparat freelancing-ul. Multe companii isi incurajeaza angajatii sa lucreze de acasa, tocmai pentru a reduce costurile in birouri, dar si pentru ca orasele sa fie mai putin aglomerate. Astfel, puteti sa lucrati de acasa si sa si aveti si un job normal. Desigur, e mai putin satisfacator din anumite puncte de vedere, insa in general lucratul din confortul propriei case este oricand o idee foarte buna, atat timp cat nu se face rabat de la calitatea muncii prestate.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

One Response to “Vreau sa lucrez de acasa! Ce solutii am?”

  1. Evi says:

    Mai, eu am incercat sa fac bani de acasa pe platformele astea de servicii minore pentru banuti acolo. Recent am dat de cei de la picoworkers si am avut parte de niste colaborari fructoase cu un tip Mark Hunt (https://picoworkers.com/Mark-Hunt) care posteaza job-uri usoare si plateste relativ rapid. Nu te imbogatesti, dar macar faci ceva bani acolo. Vezi si tu, poate ajuta.

Da-ti cu parerea!

© 2018 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..