Urari si mesaje de revelion 2014


Ca in fiecare an, in noaptea de revelion 2014 se trimit mesaje si urari de bine, cu speranta ca noul an va aduce si pentru cei carora li se trimit mesajele, dar si pentru sine, sanatate si fericire, precum si bani si noroc.

ATENTIE! Nu faceti greseala sa trimiteti aceleasi mesaje tuturor din lista. Cei mai multi oameni nu vor aprecia o urare nepersonalizata, ba chiar din contra, nu se vor simti decat ca niste intr-o lista care conteaza prea putin. De aceea, sfatul meu este sa trimiteti mesaje si urari de revelion 2014 care sa fie personalizate, chiar daca sunt scurte. Personal, prefer oricand un mesaj in genul “Draga Evi, sa ai parte de un Craciun fericit si de un an nou mai bun!” decat un mesaj de tipul “Fie ca Nasterea…”. Stiti despre ce vorbesc, asa-i?

Sigur, si mesajele traditionale au rolul lor, insa macar pentru prietenii apropiati si pentru rude faceti un efort sa le scrieti ceva personal. S-ar putea sa dureze ceva mai mult, dar gestul va fi mult mai apreciat.

1. Draga (numele prietenului), iti doresc un an mai bun, cu multa sanatate si incredere in fortele proprii!

2. Iti doresc un an linistit si plin de pace, plin de sanatate si noroc. La multi ani si sa ne auzim sanatosi si peste 100 de primaveri!

3. De Anul Nou iti trimit un gand bun, alaturi de urarea ca 2014 sa-ti fie cel mai bun an din viata de pana acum. Sa ai forta sa-ti duci la sfarsit toate planurile si sanatate, ca vorba aia, e mai buna decat toate.

4. 2014 sa-ti fie an bun, cu pace-n suflet si-n minte, cu sanatate si cu belsug pentru tine si toti cei apropiati. La multi ani!

5. 100 de ani de-acum incolo, Anul Nou sa te gaseasca sanatos, cu mintea limpede si impacata, dar si cu toti cei dragi aproape de tine. La multi ani sanatosi si un an nou mai bun decat toti anii de pana acum la un loc.

6. Iti doresc ca in 2014 sa fii sanatos si sa ai incredere ca esti mai puternic/a decat crezi. La multi ani si sper ca in noul an toate visele sa ti se implineasca.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..