Un serviciu sigur de transport colete Romania – Spania

Ati vrut vreodata sa trimiteti un colet intr-o tara straina destul de departata si v-ati documentat in acest sens? Daca da, atunci probabil ati citit despre povestile horror din jurul Postei romane. Din fericire, exista si firme private specializate in transport de marfuri sau de colete intre Romania si Spania de exemplu, sau intre oricare alte destinatii din tarile Uniunii Europene, firme fondate tocmai pentru a satisface aceasta nevoie.

Ca sa va faceti o idee despre nevoia care apare, ganditi-va ca sunt peste 3,5 milioane de romani plecati la munca in strainatate. Chiar daca nu toti muncesc cu forme legale, ganditi-va ca sunt peste 1 milion de romani in Italia (de care se stie, numarul putand fi mai mare), jumatate de milion in Spania, iar restul sunt impartiti prin diferite state ale Europei si nu numai. Ei, aproape fiecare dintre acesti romani vor avea nevoie sa primeasca ceva de acasa (fie mancaruri traditionale care nu se gasesc, fie acte), fie sa trimita pachete rudelor sau chiar bagaje, tocmai pentru a nu avea de furca atunci cand se intorc acasa.

Astfel, aparitia unor fime de curierat care sa ofere servicii de transport colete in Romania – Spania si retur, a fost oportuna din toate punctele de vedere. In primul rand le-a creat sansa romanilor de a fi in contact mai usor cu tot ce inseamna acasa, iar in al doilea rand a creat posibilitatea de a trimite, respectiv primi, colete si marfuri la preturi substantial mai mici decat cele ale serviciilor de curierat de stat, despre care simt deja ca transporta coletele cu greu, ba chiar se intampla deseori ca respectivele colete sa ajunga la destinatie avariate sau chiar sa nu ajunga deloc. In schimb, la firmele private, coletele ajung in maxim 2 zile, deci ca si cum ati face comanda dintr-un magazin online local.

Bineinteles, firmele acestea respecta intru totul legislatia in vigoare, deci nu se pune problema sa se poata trimite armament sau droguri sau alte substante ilegale. Nu e un avertisment, insa de regula, pachetele sunt verificate la trimitere, tocmai pentru a nu avea probleme la vama si pentru a intarzia si celelalte colete din a ajunge la destinatari. In fond, printre avantajele principale ale acestui tip de serviciu se afla rapiditatea, motiv pentru care nicio firma de tansport colete Romania – Spania si retur nu va risca sa piarda timp in vama cu pachete suspecte, atat din profesionalism, dar si din respect pentru clienti.
n-PACKAGE-DELIVERY-large570

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..