Un blender ieftin – Philips HR2100 (review)

Blender-ele sunt pentru bucatarii ceea ce oglinzile reprezinta pentru o masina: teoretic se poate si fara ele, dar e mai bine sa le aveti la indemana pentru a va face viata mai usoara. Daca va intereseaza un blender ieftin, atunci ceea ce cautati e produsul Philips HR 2100, un blender care indeplineste toate asteptarile si care are un pret semnificativ mai mic decat concurentii sai directi. Sigur, ar mai fi blendere ale unor firme no name, insa nu se pot compara din punct de vedere al calitatii. Si totusi, de ce Philips HR2100? Pentru urmatoarele caracteristici si avantaje:

blender philips hr2100 checkmarck-greenconsum mic de energie, de doar 400 de watti pe ora. Daca luati in calcul ca timpul efectiv de utilizare e de doar cateva secunde, consumul nu se resimte catusi de putin la factura de curent.

checkmarck-greenpentru ca in bucatarie umiditatea e mare, recipientul e rezistent si nu se va sparge prea usor la eventualele socuri.

checkmarck-greenare o piedica speciala, care faciliteaza curatarea aparatului in siguranta. Desigur, pentru eliminarea riscurilor, se recomanda curatarea recipientului fie dupa ce a fost luat de pe tambur, fie dupa ce aparatul a fost scos din priza.

checkmarck-greenrecipientul are un volum de 1,25 de litri;

checkmarck-greenlama este din otel inoxidabil, deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la ruginirea ei in urma utilizarilor indelungate.

Cel mai bun pret pentru acest blender il gasiti, de regula, la eMag (click AICI! pentru pagina de produs, dar si pentru oferta cu TRANSPORT GRATUIT!)

Personal, consider ca este o alegere buna, mai ales in conditiile in care stim despre Philips ca este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de electrocasnice, care nu numai ca ofera posibilitatea clientilor de a cumpara aparate de bucatarie ieftine, dar care totodata ofera o calitate ridicata (specifica) si o durata mare de viata in fiecare aparat.

Alte aparate de bucatarie care v-ar mai putea interesa:

1) Storcator de citrice Heinner Citrus C250X.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..