Top 5 colinde de Craciun pe care trebuie sa le ascultati

Doar cateva zile pana la Craciun. Desi inca nu a nins, spiritul Sarbatorilor pare sa fi cuprins pe toata lumea, dovada fiind colindele pe care le auzim mai peste tot, la radio, in hypermarket-uri, din apartamentele vecinilor. Adevarul e ca aceste colinde sunt cantecele pe care, inca de mici, le-am invatat pentru prima data, chiar daca la momentul respectiv nu le intelegeam cu totul semnificatia.

Pentru astazi, v-am pregatit o lista cu 5 colinde de Craciun pe care trebuie sa le ascultati. Intr-o ordine total aleatorie, ele sunt:

1. Deschide usa crestine – Stefan Hrusca

2. Narcisa Suciu – Scoala gazda din Patut

3. O compilatie de colinde traditionale cu Aurel Tamas, Sofia Vicoveanca si altii

4. Aurel Tamas – Sus la poarta cerului

5. Sofia Vicoveanca – Buna sara pana-n zori

Sigur, lista de colinde traditionale este cu mult mai mare, doar ca cele 5 mentionate mai sus sunt ceva mai rare. Am vrut sa vi le impartasesc si voua, pentru ca sunt niste cantece superbe, care n-au cum sa nu va introduca in spiritul Craciunului.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..