Tocator Bosch MMR08R2 – un tocator de incredere!

Si daca sunteti amatori de bucatarie si daca nu sunteti amatori, un tocator bun trebuie sa fie intr-o bucatarie, mai ales ca el poate fi folosit in fel si chip. De exemplu, daca vreti un tocator bun si ieftin, atunci Bosch MMR08R2 ar trebui sa va atraga atentia.

Scopul fundamental al unui tocator, dupa cum ii spune si numele, este sa marunteasca legumele, nucile sau chiar si carnea, ori asta e exact ce face acest tocator de minune, dupa cum va pot confirma si comentariile de AICI. Marunteste bine, e rezistent, plus ca mai are si functia de amestecare incorporata, ceea ce se muleaza ca o manusa la nevoile celor cu copil mic, de exemplu.
tocator boschcheckmarck-greenare un consum redus de energie, de doar 400 de watti, deci nici nu se simte la factura de curent, nici macar daca il folositi intensiv;

checkmarck-greenbolul este construit dintr-un plastic rezistent, de dimensiuni reduse (echivalentul la 0,8 litri) si poate fi incalzit chiar si in cuptorul cu microunde (daca vreti sa bateti unt, de exemplu);

checkmarck-greenare dimensiuni reduse, plus ca e si foarte usor (impreuna cu bolul, cantareste 1,22 kg), deci poate fi depozitat sau transportat cu usurinta;

checkmarck-greenlama este din otel inoxidabil, deci nu se pune problema sa rugineasca, nici macar peste ani;

checkmarck-greenare rezistenta marita la utilizare;
Singurul lucru la care trebuie sa fiti atenti e faptul ca, dupa cum am spus mai sus, are un rezervor cu o capacitate de 0,8 litri, deci e potrivit pentru cei care nu au de gand sa il foloseasca la zacusca sau la alte preparate care se gatesc in cantitati mari. Nu inseamna ca nu poate face fata, ci doar ca va trebui ca in cazul in care vreti sa il folositi la astfel de preparate, va trebui sa faceti mai multe ture, insa in rest, nu veti intampina nicio problema.

Cel mai bun pret il gasiti pe emag.ro, despre care se stie ca au cam cele mai bune preturi si cel mai bun sistem de garantie la electrocasnice, plus ca primiti si oferta cu TRANSPORT GRATUIT!

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..