Tigaie grill Tefal Sensation – pret bun la emag.ro

Unul dintre primele articole pe acest blog a fost despre pretul tigailor Tefal. Niciodata nu am vorbit, in schimb, despre anumite tipuri de tigai. De exemplu, una dintre cele mai recente achizitii pentru a ma ajuta la dieta ketogenica pe care am inceput-o de curand a fost aceasta tigaie grill Tefal Sensation, nu pentru ca as fi avut nevoie de ceva care sa ma ajute sa pregatesc carnea fara ulei (caci din contra, eu sunt mare prietena cu grasimile), ci mai degraba pentru ca m-am saturat de clasica carne la tigaie.

Am ales Tefal pentru ca mai am acasa cateva tigai pe care le folosesc de multi ani, dar si pentru ce am gasit in magazinele locale nu m-a multumit. Nu ai cum sa cumperi un produs similar la 30 de lei si sa fii multumit si care sa si reziste, ori in cazul noii mele achizitii, sunt o serie de avantaje precum:
tigaie grill tefal sensationcheckmarck-green are un diametru ok, de 26 pe 26 centimetri, suficient de mare pentru nevoile mele;

checkmarck-greenspre deosebire de alte produse de la alte firme, aceasta tigaie vine cu GARANTIE DE 24 DE LUNI!

checkmarck-green Indicatorul Thermo-Spot 4 functioneaza de minune si se inroseste atunci cand tigaia atinge temperatura optima;

checkmarck-green stratul antiaderent chiar functioneaza, chiar si in conditiile in care uleiul lipseste. Am prajit de la peste la curcan si niciodata nu am avut probleme;

checkmarck-green marginile sunt indoite spre exterior, deci in cazul carnurilor sensibile, ele pot fi puse direct pe farfurie sau pe platou/fund de lemn, fara sa fie nevoie sa fie luate cu furculita sau cu platoul.

Cel mai bun pret il gasiti de regula la emag.ro (click AICI pentru oferta cu transport gratuit!), loc de unde mi-am achizitionat-o si eu. Coletul a venit a doua zi, astfel ca nu ar trebui sa apara probleme nici in cazul vostru.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..