Super Bannere la Muhlbachprint.ro

Unul dintre motivele pentru care sunt convins ca societatea romaneasca nu merge in parametrii optimi e faptul ca micii si mari intreprinzatori nu isi inteleg afacerile cum trebuie si doar cred ca-si cunosc nevoile clientilor lor. Asa se face ca multe companii dau faliment adesea nu din cauza calitatii serviciilor pe care o ofera, ci din cauza incapatanarii celor care le conduc, care sunt incapabili sa comunice sau sa se adapteze la nevoile pietii sau mai rau, sa livreze inainte de deadline.

Pe scurt, am fost implicata recent intr-o campanie de lansare a unui birou de arhitectura din Cluj si a trebuit a ma ocup de tot ce inseamna promovare, bannere, invitatii si carti de vizita. Si ce credeti? Fiind volum relativ mic in comparatie cu cel obisnuit de la centrele de print, cam peste tot pe unde am apelat mi s-a spus ca ma pot ajuta, doar ca s-ar putea sa dureze, fiind alte comenzi in decurs de… PRIMIRE!!! Mai mult, mi s-a promis de catre un centru ca ma ajuta, ca ulterior, cand sa ma duc cu stick-ul cu .psd-urile, sa mi se spuna ca a intervenit o comanda mai mare si ca nu imi pot rezolva banner-ele si celelalte materiale pana la deadline-ul anterior stabilit. Va dati seama ca am luat foc si am decis sa caut online, poate am bafta si dau de cineva.

Asa am dat peste cei de la muhlbachprint.ro, o agentie de print din Sebes, carora le-am explicat situatia si care au fost de acord sa ma ajute, fiind deja in criza de timp. Acum, va dati seama, nu-s mare cunoscatoare de detalii tehnice, insa pentru amabilitate, le-am promis ca le scriu de bine pe blog si, implicit, a trebuit sa ma interesez si de ceva amanunte mai tehnice. Cei de acolo folosesc imprimanta cu Eco-solvent Spotline 1601ES, capabila sa efectueze lucrari de calitate cu o rezolutie de pana la 1440 dpi si ca preturile variaza in functie si de cantitatea dorita de client si de celelalte aspecte tehnice.
rztzugv
Bun, spre norocul meu, ei sunt din Sebes (pentru doritori, ii gasiti la office@muhlbachprint.ro sau la numerele de telefon 0740137815, 0258735208), astfel ca produsele au fost livrate rapid de catre o firma de curierat si cu o zi inainte de deadline, lucru pentru care am fost cum nu se poate mai recunoscatoare.

Cred ca asta e solutia cand vine vorba de servicii: jucatorii mari isi vor pierde din clientela pe fondul lipsei de intelegere pentru clientii mai mici, iar doar cei cu adevarat profesionisti isi vor continua parcursul. La comenzile mari, preturile sunt mai mici, deci cota de profit este mai mica, pe cand la comenzile mai mici, preturile sunt cele de retail, ori asta inseamna ca e in interesul lor sa aiba si cat mai multi clienti care sa plateasca preturile normale. Daca nu, ei bine, solutii exista. La fel cum am dat eu de profesionisti, la fel pot da si altii.

 

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..