Storcator de citrice Heinner Citrus C250X – bun, bun de tot!

Prima achizitie a anului 2015 a fost un storcator de citrice Heinner Citrus C250X. Daca tot m-a lovit gripa, mi-am zis ca ar fi timpul sa ma apuc de niste obiceiuri sanatoase (nu, nu fac reclama la Activia) si sa renunt la Cola 0. Bun, pentru inceput, am zis ca inlocuiesc sucurile carbogazoase cu sucul de fructe, de citrice in special. De ce-am ales acest model? Pentru ca Heinner Citrus C250X este cel mai ieftin storcator de pe piata produs de o companie cu reputatie buna. Mai am si aparatul de facut paine de la ei si am fost multumit, plus ca 40 de lei, cat costa aparatul, nu-i chiar o tragedie.

Storcator de citrice Heinner Citrus C250X
checkmarck-green ocupa spatiu putin in bucatarie si consuma doar 25 de watti. Practic, nici nu influenteaza in vreun fel factura la electricitate;
checkmarck-green are 2 directii de rasucire si un rezervor de 0,7 litri. Personal, recomand folosirea citricelor mai mari, intrucat cele micute tind sa nu lase foarte mult suc;
checkmarck-green separa samburii de suc si de pulpa, deci nu aveti surprize in suc;
checkmarck-green vine la pachet cu 2 conuri diferite, pentru ca toate fructele sa poata fi stoarse fara probleme

Costa mai putin de 50 de lei la emag.ro (click pe link pentru a accesa pagina de produs). Sigur, exista si alte modele mai scumpe, insa pentru cei care nu au nevoie de un storcator decat arareori si care nu vor cantitati industriale de suc, acesta e mai mult decat suficient. In plus, se curata usor, spre deosebire de dispozitivele mari, ceea ce e un real avantaj, mai ales ca unele componente pot fi puse la uscat chiar langa restul de vase.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..