Scule si unelte de mana ieftine pe Venus DSH

Intr-un speech dintr-un seminar al lui Lorand Soares Szaz despre fluctuatiile de preturi in perioadele de dupra crizele financiare, el spunea ca cel mai bun moment pentru investitii sunt perioadele de iarna financiara, atunci cand tranzactiile sunt in numar redus, iar pe fondul lipsei de clienti, comerciantii tind sa coboare preturile in incercarea de a ii atrage pe putinii potentiali clienti.

Pe o piata de care eu sunt direct interesata, iarna financiara apare in fiecare an si corespunde cu iarna calendaristica, cel putin in aceasta parte a lumii. Ma refer la sectorul imobiliar, respectiv cel de constructii.

Conditiile neprielnice de munca, faptul ca soselele devin periculoase, iar costurile de transport devin mai mari, toate acestea contribuie la incetinirea sau chiar stagnarea sectorului imobiliar, respectiv la cel de constructii. Este evident ca atunci cand scade un sector, cei care vor sa faca un profit rapid sau care pur si simplu vor sa economiseasca sume de bani mai mult sau mai putin mari, ar trebui sa investeasca fix atunci.

Luati de exemplu cea mai banala categorie de produse, care oricum trebuie in orice casa: scule si unelte de mana ieftine, respectiv ciocane, tesle, clesti, foarfeci si altele asemenea. Nu sunt eu cea mai in masura sa va invat despre folosirea sculelor de mana, insa este nevoie de ele atat in orice casa, cat si pe santiere, in lucrari interioare si exterioare. Principiile de mai sus se aplica si aici: preturile scad, tocmai pentru ca este nevoie de cash pentru a trece peste iarna, chiar daca asta scade profitul comerciantilor. In fond, asta e un lucru bun, intrucat cumparatorii platesc un pret onest, accesibil buzunarelor lor, fara ca efortul financiar sa fie unul prea mare.

cleste patent tip E maner R-G 130533Ganditi-va ca daca numai pentru un simplu patent se economisesc cativa lei atunci cand este cumparat la momentul potrivit sau din locul potrivit (de exemplu, un loc de unde i-am luat prietenului meu cateva scule de Craciun este venusdsh.ro si a fost totul ok), numarul de scule necesare unui santier este mult mai mare. O economie de cativa lei pentru fiecare produs in parte inseamna reducerea costurilor finale, iar de aici se pot gasi cateva avantaje importante atat pentru consumatori, cat si pentru cei care coordoneaza astfel de proiecte.

In plus, marele avantaj e faptul ca pe langa reducerile respective, cei care fac achizitii de volum, mai primesc deseori discount-uri, in functie de cantitate, ceea ce din nou, este un mare avantaj, intrucat respectivele produse pot fi revandute inapoi vara, atunci cand preturile cresc inapoi la normal si chiar peste, pe fondul cererii mai mari decat oferta.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..