Pufuletii ingrasa?


Stiati ca pufuletii ingrasa? Chiar daca, in aparenta, sunt o gustare foarte populara, majoritatea pufuletilot sunt bombe calorice, care se pot transforma in kilograme in plus de-a lungul anilor. O simpla cautare a numarului de calorii pe care il au la 100 de grame releva ca au in medie 450 de calorii provenite in special din grasime si carbohidrati.

Trebuie precizat ca numarul de calorii in 100 de grame de pufuleti depinde mult de producator si de reteta folosita. De exemplu:
1) pufuletii cu cascaval de la STAR au 5 grame de proteine, 31 de grame de grasimi si 54 de grame de carbohidrati, cu un total de 520 de calorii/100 de grame;
2) pufuletii cu sare de la Star Foods au 7 grame de proteine, 16 grame de grasime si 66 de grame de carbohidrati, adica echivalentul a 440 de calorii/100 de grame;
3) pufuletii simpli de la Gusto au 435 de calorii/100 de grame;

Intrucat se stie ca grasimile in combinatie cu carbohidratii, in cantitate mare mai ales (vezi articolul cu dieta pentru abdomen), duc la ingrasare, trebuie sa aveti mare grija atunci cand mancati pufuleti.
pufuleti

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..