Placi de par ieftine la emag.ro

Ati remarcat cum placile de par sunt tot mai prezente in viata nostra de zi cu zi? Folosite deoportriva de femei si de barbati, cu un pic de indemanare, ele ofera posibilitatea de a aranja parul in modul dorit, fara a mai fi nevoie de a apela la un hairstylist. Daca vorbim de placi de par ieftine, la emag.ro gasiti cam tot ce aveti nevoie in materie de ingrijire personala, implicit placi ceramice, care nu ard parul si care au deja review-uri pozitive din partea utilizatorilor.

Care sunt cele mai bune? Daca vreti recomandarile mele si sunteti limitati intr-o oarecare masura de pret, atunci cred ca ar trebui sa va orientati spre urmatoarele produse:
1) Placa de par Philips Essential Care HP8320 (click pe link pentru a ajunge in pagina de produs:
philips essential carecheckmarck-green temperatura maxima aleasa este de 210 grade;

checkmarck-green placi ceramice lungi de 10 centimetri, care se incalzesc la temperatura aleasa in maxim 60 de secunde;

checkmarck-green sistem de ionizare incorporat, menit sa inlature orice tensiune electrostatica, dar si sa atraga moleculele de apa din jurul firelor de par, tocmai pentru a preveni vatamarea firului de par;

checkmarck-green are un cablu lung de alimentare, de 1,8 metri;

checkmarck-green are un sistem de rotire, care previne distrugerea cablului (atat de frecventa la unele modele de placi de par mai ieftine). Practic, cablul se roteste in interiorul placii, fara ca firele sa fie torsionate astfel incat sa se rupa.

2) Placa de par Remington S1450 (click pe link pentru a ajunge in pagina de produs)
placa de par remington s1450 Este un model low cost de la Remmington, dar care, fara indoiala, ofera toate functiile de baza ale unui astfel de obiect la un nivel suficient de ridicat cat sa satisfaca cerintele obisnuite ale utilizatorilor.
checkmarck-green are un pret cu mult sub 80 de lei;

checkmarck-green are o temperatura maxima de 215 grade la care poate fi incalzita;

checkmarck-green are placi ceramice, care se incalzesc la temperatura dorita in maxim 30 de secunde;

checkmarck-green se utilizeaza atunci cand parul este uscat;
In principiu, acest model e bun pentru calatorii, dar si pentru cei care nu vor sa-si intinda parul prea des, ci doar ocazional si care nu au nevoie de mega-facilitati pentru placa lor. In plus, stiti probabil despre cei de la Remmington ca exista un motiv pentru care sunt detasat liderii segmentului de produse de ingrijire personala: chiar si la un pret de cu mult sub 100 de lei, acest produs nu se dezice de calitatea specifica firmei mama.

3) Placa de par Philips HP8698 (click pe link pentru a ajunge in pagina de produs). Desi acest model se incadreaza la limita superioara a categoriei de placi de par ieftine, l-am ales cu un motiv si anume ca vine la pachet cu o serie de accesorii, printre care si un cap de ondulator. Cu alte cuvinte, vorbim de o placa 2 in 1.
Philips HP8698 este produsul ideal de luat in concedii, intrucat are accesorii cu functii multiple;
checkmarck-green are invelis ceramic si, totodata, o temperatura de 190 de grade, care este cea mai recomandata de catre specialisti pentru a evita deteriorarea parului;
checkmarck-green are un sistem de protectie, in sensul ca se inchide automat dupa o ora de functionare;

checkmarck-green printre accesorii se numara si o perie de volum, precum si placi speciale pentru incretire;

checkmarck-green foarte usor de folosit;
Acest produs ar putea fi folosit fara probleme si in saloanele de hairstyling, fiind un produs semiprofesional.

4) Placa de indreptat parul Rowenta Liss & Curl Keratin & Shine SF4522D0 (click pe link pentru a ajunge in pagina produsului). Desi cei de la Rowenta au pierdut mult la capitolul de imagine prin promovarea unor produse de calitate dubioasa la preturi foarte mici, prin modelul Liss&Curl Keratin&Shine si-au cam spalat din pacate.
Rowenta Liss & Curl Keratin & Shine SF4522D0 checkmarck-green are placi ceramice cu un continut bogat de keratina, care este o proteina insolubila care se gaseste si in structura firului fa par;
checkmarck-green in placi se mai gaseste si un mineral numit tourmalina, care ionizeaza si care elimina efectul electro-static si, totodata, atrage moleculele de apa;
checkmarck-green placile ceramice sunt lungi, de circa 11 centimetri, iar latimea acestora este de 2,5 centimetri;
checkmarck-green se poate incalzi pana la maxim 230 de grade Celsius, cu toate ca temperatura poate fi setata dupa bunul plac;

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..