Mici secrete pentru un abdomen plat

Daca sarbatorile se vor lasa cu cateva kilograme in plus, imediat dupa ar fi bine sa incepeti sa le dati jos. Pentru a nu va ingrasa prea tare si pentru a avea cat mai putin de munca pentru a dobandi abdomenul plat mult visat, am alcatuit o lista scurta de sfaturi menite sa va ajute in lupta cu kilogramele:
1) Mancati ceva cu proteine (si cu cat mai putini carbohidrati si grasimi) intre orele 3 si 4 dupa amiaza. Astfel, veti evita senzatia de foame, iar secretia de insulina (si implicit, depunerea de grasime) nu va fi stimulata;
2) Cele mai bune exercitii pentru abdomen se fac pe mingea gonflabila, intrucat permit o miscare mult mai ampla a muschilor.
3) Reduceti drastic nivelul de zaharuri. De ce? Pentru ca consumul de zaharuri implica automat cresterea secretiei de insulina, precum si stimularea formarii depozitelor de grasime in jurul bazinului;
4) Mestecati bine inainte de a inghiti. Nu uitati ca digestia incepe din cavitatea bucala (a amidonului preparat), plus ca veti evita balonarile si senzatia de… prea plin.
5) Faceti mai degraba exercitii cardio mai multe si exercitii pentru abdomen mai putine, pentru simplul fapt ca miile de abdomene clasice nu ard grasimea;
6) Stati deoparte de sosuri si, daca e posibil, inlocuiti sarea normala (uneori, producatorii pun inlocuitori de sare in combinatie cu sare in pachete, astfel incat sa reduca costurile de productie) cu cea de mare;
7) Schimbati farfuriile cu unele mai mici. Asta va reduce semnificativ marimea portiilor de mancare;
8) Evitati stresul pe cat posibil, astfel incat sa nu cresca nivelul hormonilor de stres, care sa stimuleze ingrasarea pe fond nervos.
9) Dormiti 8 ore pe noapte, de preferinta incepand cu cel tarziu ora 22:30 astfel incat sa beneficiati din plin de hormonul de crestere secretat in primele ore de somn.
10) Beti multe lichide, inclusiv ceai verde si ceai de menta. Ele nu ar trebui sa contina zahar, dar nici indulcitori, tocmai pentru a nu acumula kilograme ascunse in plus.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..