Limba germana pentru medici si asistente

Cartea aceasta este de departe cea mai buna carte pentru medicii si/sau pentru asistentii medicali ca lucreaza sau care intentioneaza sa lucreze in Germania sau in Austria. De ce? Pentru ca, spre deosebire de publicatiile concurente, aceasta carte are o gama larga de informatii si este structurata cum trebuie, 2 in 1 cum ar veni, atat sub forma de dictionar, cat si sub forma de ghid de conversatie.
limba germana pentru medici si asistente Probabil cel mai mare avantaj al acestei publicatii e faptul ca este scrisa de un etnic german, de Hans Neumann, care de altfel, mai are la activ alte cateva carti dedicate invatarii limbii germane de catre publicul larg, nu doar de catre doctori si asistente (cu toate ca printre ele se numara si un dictionar medical de buzunar. Altfel, cartea se mai lauda cu:
checkmarck-green255 de pagini de informatie pura;

checkmarck-green o structura bine organizata, impartita pe capitole, si nu in ordine alfabetica, dupa cum am mai vazut cazuri. Acest lucru permite eficientizarea si fluidizarea consultatiilor, precum si imbunatarirea lexicului german, dar si crearea unei relatii mai bune cu pacientii;

checkmarck-green nu are dimensiuni foarte mari, deci poate fi purtata fara probleme in halat;

De regula, magazinul in care o gasiti mereu in stoc si la cel mai bun pret este elefant.ro. Costa in jurul sumei de 35 de lei, cu mentiunea ca pot exista reduceri.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2018 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..