Libris.ro, o surpriza placuta!


In mod normal, nu fac astfel de aprecieri, insa de aceasta data chiar am ramas impresionata de profesionalismul cu care un magazin (al carei clienta fidela sunt) a ales sa isi trateze clientii. Probabil ca stiti deja ca emag.ro vinde carti in parteneriat cu libris.ro. Ce vreau eu sa va povestesc e despre o intamplare petrecuta recent, in care am comandat o carte (aceasta, pentru curiosi) undeva la ora 18:00, iar a doua zi dimineata la ora 9:30, cu toate ca locuiesc la 300 de km de depozitul lor, am fost sunata de un curier cum ca mi-a ajuns cartea.

La momentul respectiv cartea era redusa cu 25% fata de pretul normal, iar de la emag.ro mai primisem un voucher de reducere de 30%, indiferent de valoarea comenzii, astfel ca am luat cartea lui Maxwell la pret de dumping. Un alt lucru misto e faptul ca transportul a fost gratuit, lucru care, pare-se, e valabil la libris.ro la toate comenzile.

Recomand cuiva libris.ro? Cu siguranta? 😉

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..