Haine Femei – cum ne asiguram ca luam ceea ce trebuie?

Stiati ca cele mai multe cumparaturi online nu sunt platite cu cardul? Sau ca in anul 2016, inca exista oameni care ezita sa cumpere haine online de frica masuratorilor nepotrivite? Ei bine, cam asa sta treaba. Sigur, in realitate, multa lume nu sesizeaza modificarile corporale si isi subestimeaza grav estimarile pe baza unor cumparaturi mai vechi, dar astea nu sunt lucruri care se recunosc.

Astazi vorbim despre haine de femei si despre cum sa va orientati astfel incat sa nu aveti probleme si sa nu fiti nevoiti sa returnati, dar si sa va asigurati ca produsele pe care le comandati sunt cele potrivite pentru voi.

Haine femei

Ar fi cateva recomandari de care ar trebui sa tineti cont:
1) e posibil ca masuratorile voastre sa difere. In perioada menstruatiei apare retentia de apa si asa mai departe. De preferat ar fi sa nu va luati haine inainte de o dieta si nici imediat dupa, tocmai pentru a nu avea probleme ulterior. Cel mai bine e sa va masurati si sa vedeti daca va incadrati in tiparul calapodului.
2) Tineti cont ca, in functie de tara de provenienta, calapodurile standard sunt diferite. Ce e de marimea L in SUA nu e L si in Europa. De asemenea, daca apar fluctuatii fata de dimensiunile masurate anterior, asigurati-va ca va incadrati in masura dorita.
vestity3

[sursa foto: Haine femei – vestityoutlet.ro]

3) Inainte sa plasati comanda, puteti da un telefon, de exemplu, sa va interesati despre material, astfel incat sa puteti lua in calcul eventualele intrari la apa. Un material mai bun este un pic mai scump, dar rezista mai bine la spalari si mai mult, deci in mod clar este de preferat din toate punctele de vedere.

4) Hainele sunt o investitie. Chiar daca se spune ca haina nu face pe om, daca tot va luati ceva, sa fie ceva de calitate. Nu va luati doar pentru ca e la reducere, pentru ca e lichidare de stocuri sau mai stiu eu ce. Daca nu aveti nevoie de respectivul produs si-l luati doar pentru ca e la reducere si pe principiul ca “poate intr-o zi o sa il purtati”, o sa stea bine merci intr-un dulap si o sa uitati.

5) Sa mai zic ca hainele se iau si in functie de varsta? Acumm sa fim realisti, chiar daca se spune ca varsta e doar un numar, astfel de pantaloni (doar un exemplu) sunt pentru femeile tinere, nu si pentru cele batrane.

6) Ar cam trebui sa fiti in ton cu ce se poarta. Sigur, hainele elegante si simple vor fi mereu la moda, insa asta nu inseamna ca nu trebuie sa aruncati un ochi peste ce se poarta mai ales toamna aceasta, de exemplu.

Nu in ultimul rand, folositi tool-urile acelea pe care le au majoritatea magazinelor ca sa vedeti detalii despre cusaturi si alte elemente de detaliu ce nu se vad neaparat din prima. Asa puteti sa va faceti o idee mai buna despre produsul pe care vreti sa il comandati, dar si sa va asigurati ca produsul pentru care dati banii este ceea ce aveti nevoie.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2018 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..