Gold Nutrition – L-carnitine 3000 mg

L-carnitine 3000 mg de la GoldNutrition este unul dintre cele mai bine vandute produse de slabit pe de plafar.net. De ce? Pentru ca este un produs fenomenal pentru slabit, care spre deosebire de majoritatea suplimentelor, ofera o doza mare de substanta activa. Asta inseamna ca toti cei care vor utiliza acest supliment vor beneficia de rezultate rapide, implicit de kilograme in minus mai rapide.

Gold_nutrition_l_-_carnitine_3000_mg_gold_20_unidose_cutie__econutraceuticos-15487_mare Contrar miturilor, l-carnitina nu are efecte secundare L-carnitina este un aminoacid care faciliteaza transportul substantelor descompuse din stratul de grasime in mitocondrii, acolo unde are loc procesul de fosforilare oxidativa, in urma caruia, sub actiunea adenozin-trifosfatazei asupra adenozin trifosfatului, se obtine energia de care are nevoie corpul pentru a putea functiona. De ce e atat de importanta l-carnitina? Pentru ca asa cum grasimea e de fapt energie in exces depozitata, ea poate fi transformata inapoi in energie sub actiunea efortului in timpul unei diete hipocalorice. Este nevoie de l-carnitina pentru a slabi? Cu siguranta nu! Dar tinand cont ca al nostru corp este obisnuit sa se plafoneze, iar corpul nostru nu secreta suficienta substanta activa cat ca procesul de slabire sa ramana constant, este nevoie de suplimentare cu l-carnitina pentru a slabi mai eficient si mai repede.

Ganditi-va la produsul Gold Nutrition L-carnitine 3000 mg ca fiind un tir performant care transporta materie prima catre o fabrica, acolo unde materia prima ar urma sa fie transformata in ceva util. Sigur, materia prima ar putea ajunge mai greu la fabrica prin alte cai, dar atat timp cat exista o modalitate sigura si mult mai eficienta, de ce nu s-ar profita de acest tir? Ei bine, tocmai de aceea merita sa cumparati acest produs.

Cumpara de pe plafar.net la doar 119 RON! (click AICI pentru pagina de produs). Fiecare cutie are 20 de fiole, iar fiecare contine 3000 de miligrame de substante activa, adica exact cantitatea de care are nevoie corpul pentru a fi performant.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..