Gadget-uri pentru copii

Nu e lucru nou ca cei mici se obisnuiesc mult mai repede cu tehnologia decat adultii. Si totusi, nu numai ei beneficiaza de schimbarile tehnologice, cel putin in primi ani de viata, ci si parintii, mai ales daca se folosesc de ultimele aparitii in domeniu pentru a isi face viata mai usoara in primii ani de viata ai celor mici.

V-ati prins, nu vorbim despre gadget-uri pentru copii, ci mai mult de gadget-uri pentru parinti, care fac supravegherea celor mici ceva mai usoara, dar si cresterea copiilor in general mult mai usoara. De exemplu, aruncand o simpla privire peste magazinele cu produse pentru copii, am descoperit mai multe proude interesante, printre care si:

1) Videofon digital – il gasiti pe acest site;
supraveghere copii
checkmarck-greenprobabil cel mai bun produs de pe piata pentru supravegherea celor mici. Puteti supraveghea doica, activitatea celor mici in patut;
checkmarck-greentransmite si sunet pe langa imagine, plus ca aveti posibilitatea de control a camerei, atat de inclinare, cat si de rotire in unghi de 360 de grade, ba chiar aveti si optiunea de zoom;
checkmarck-greeno alta caracteristica interesanta e cea de monitorizare a temperaturii din camera copilului, serviciu pe care foarte putine sisteme de supraveghere pentru copii il ofera;
checkmarck-greenaccesul la imagini se poate face de la distanta prin intermediul Internetului.
checkmarck-greencalitatea transmisiei este foarte buna (720p HD), iar fluxul audio-video poate fi accesat prin aplicatia gratuita Hubble App;

2) Interfon digital Motorola MBP161
motorola-mbp161_1_
checkmarck-greenversiunea low cost a primului gadget aratat mai sus. Nu are functie video, ci doar functie audio;
checkmarck-green are mai multe functii interesante, printre care si alarme de alaptare sau de culcare, dar are si o lampa de veghe incorporata sau chiar si posibilitatea de a rula in surdina cantece de leagan.
checkmarck-green are o raza de actiune mare, de aproximativ 300 de metri in camp deschis, ceea ce permite parintilor sa faca mici cumparaturi, sa se ocupe de treburile casnice si sa stie in permanenta ce se intampla cu copilul lor.
checkmarck-green are functie de alarma pentru iesirea din raza de acoperire, precum si sistem de prindere la curea a dispozitivului receptor.
[sursa foto: Interfoane Bebelusi – Erfi]

Astfel de dispozitive sunt o mana cereasca pentru parinti, intrucat le permit nu numai sa-si supravegheze indeaproape copiii, dar isi pot vedea de treburile din viata de zi cu zi fara grija ca vor uita cand sa-i schimbe pe cei mici sau la ce ore sa ii hraneasca si, bineinteles, nu vor mai avea grija sigurantei lor atunci cand nu sunt cu ei in camera.

In plus, gama aceasta de gadget-uri cuprinde mai multe tipuri de dispozitive, cu functii mai mult sau mai putin complexe, in functie si de nevoi, dar si de buget. Exista de la sisteme electronice de masurare a temperaturii si a calitatii somnului la bebelusi (ultimele functionand pe baza unor senzori care se amplaseaza sub asternuturi), pana la sisteme de alarma pentru schimbari bruste de temperatura sau chiar cresterea concentratiei gazelor in aerul din camera. Ele nu sunt esentiale pentru cresterea copiiilor, insa cu siguranta usureaza munca parintilor.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..