Folii de protectie pentru gadget-uri

Unul dintre motivele pentru care pretul de vanzare al telefoanelor second hand (si in general, al tuturor device-urilor, incluzand aici si laptop-urile si tabletele si ceasurile inteligente) este atat de scazut este reprezantat de zgarieturile de pe display. Chiar daca nu afecteaza cu nimic functionalitatea display-ului, zgarieturile sunt deranjante, dau impresia ca proprietarul a fost si este neglijent cu respectivul gadget si ca cine stie ce alte probleme ascunse o mai fi avand si ca o eventuala achizitie ar insemna rescuri de neasumat.

E si pacat sa nu folositi folii de protectie, mai ales ca ele sunt ieftine, usor de montat si chiar protejeaza display-ul de micile agresiuni zilnice. In fond, e de ajuns ca o singura data sa bagati telefonul in acelasi in buzunar in care aveti cheile si tocmai v-ati procopsit cu o frumoasa zgarietura. Nu mai bine sa fiti proactivi? In fond, iata cat de simplu e sa montati o folie de protectie. Apropo, ati vazut cat de usor se monteaza?

Practic, se gasesc folii pentru toate tipurile de telefoane, fie ca sunt ele mai vechi sau mai noi. De exemplu, cea mai recenta achizitie a fost folie full body pentru telefonul meu, care nu e nicidecum vreo noutate, ci e un Samsung Galaxy S4 Mini. Sigur, nu-s eu cel mai indemanatic om din lume, dar cu putina grija si urmand instructiunile de baza, oricine isi poate aplica singur(a) folia de protectie.
samsung-galaxy-s4-mini-full-body

[sursa foto: Folii Samsung – Smart Protection]

Apoi, nu doar telefoanele au nevoie. Tabletele sunt mult mai susceptibile la zgarieturi, la fel si smartwatch-urile, primele din cauza dimensiunilor mai mari si pentru ca sunt folosite adesea fara suport si fara husa (fix asa m-am procopsit eu cu o frumoasa zgarietura), iar ceasurile pentru ca fiind atasate membrului superior liber, adesea iau contact involuntar cu sireturi, cu fermoare, cu tot felul de corpuri care chiar daca nu sunt contondente, pot lasa zgarieturi, care de asemenea, pot scadea valorarea de vanzare, cat si aspectul.

In ceea ce priveste preturile, va recomand din tot sufletul sa nu va orientati spre chinezarii si alte produse care sunt cu mult mai ieftine decat cele ale brand-urilor consacrate, pur si simplu pentru ca in acest sector, pretul releva calitatea. Eu am colaborat cu cei de la smartprotection.ro si a fost ok, in sensul ca desi forjez destul de mult si telefonul si tableta, iar telefonul mi-e mereu in mana cand merg la alergat (si, asadar, folia ia contact cu palmele transpirate), nu am avut nicio problema.

Eu militez mereu pentru lucruri de calitate, pur si simplu pentru ca produsele de origine dubioasa, chiar daca sunt mai ieftine, au deseori si o calitate indoielnica, din care se naste multa frustrare; iar atat timp cat pot gasi folii de protectie pentru orice model de Samsung, Apple, Allview sau ce vreti voi, consider ca pentru cativa lei in plus nu are rost sa imi stric nervii aiurea.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..