Espressor automat Bosch Tassimo Vivy TAS – review si detalii

Dupa o experienta de cateva luni intr-un coffee shop, dupa ce am avut ocazia sa vand cate 30-40 de litri de cafea zilnic, pot spune ca am ajuns sa stiu anumite taine ale cafelei. Tocmai de aceea, dupa ce am incheiat colaborarea cu respectivul coffee shop, mi-am luat un espressor automat Bosch Tassimo Vivy TAS, un aparat care s-a dovedit a fi aproape la fel de bun ca un espressor profesional, dar care nu costa nici macar 5% din cat costa unul folosit in restaurante si baruri.

Regula de aur: multa lume crede gresit faptul ca in espresso se afla o mare cantitate de cofeina. GRESIT! Chiar daca cafeaua este macinata marunt, mai marunt decat cea pentru filtru si chiar daca este preparata la o presiune de 3,3 atmosfere, nu este destul timp pentru ca elementul sau principal, cofeina, sa iasa in cantitate suficienta. In schimb, senzatia de cafea tare o ofera eterii, responsabili pentru gust si miros, care se eliberaza rapid in conditii de temperatura si apa fierbinte sub presiune. Deci cafeaua aceasta o beti pentru gust, nu pentru cofeina.
espressor bosch
checkmarck-green are suport detasabil, astfel incat dimensiunile canilor sa nu fie o problema.

checkmarck-green rezervor de 0,7 litri care poate fi umplut ori de cate ori este nevoie, dar care este incapator pentru cateva portii de espresso, latte machiato sau ciocolata calda.

checkmarck-green in ciuda consumului de 1300 de watti pe ora, espressor-ul are functia de auto stand by incorporata, ceea ce inseamna ca va intra automat pe modul de hibernare dupa ce va termina fiecare ceasca in parte.

checkmarck-green nu este nevoie sa-l curatati, intrucat are functia de autocuratare incorporata. Totusi, sfatul meu ar fi sa aveti in casa un filtru de apa, atat pentru binele vostru, dar si pentru ca pe interiorul instalatiei sa nu se faca depuneri de calcar.

Pretul variaza in jurul sumei de 160 de lei. Cel mai bun pret il gasiti la emag.ro (click AICI pentru oferta cu transport gratuit!)

ATENTIE! Daca nu ati mai lucrat niciodata cu un espressor, trebuie sa stiti ca acest Espressor automat Bosch Tassimo Vivy TAS functioneaza cu capsule especiale. Ele nu sunt scumpe, dar pot fi achizitionate la pachet sau separat. Din experienta mea, cele de la Jacobs sunt si ieftine (click AICI pentru pagina de produs), iar din ele iese si cafea buna, garantat.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..