Epilator Philips Satinelle HP6421 – pret si scurt review

Epilatorul Philips Satinelle HP6421 este fratele mai mare al acestui produs, o varianta un pic mai evoluata, dar care se situeaza in aceeasi gama de pret. Spre deosebire de versiunea mai veche, acesta are un design un pic mai bun, cu un maner ergonomic creat special pentru a impiedica alunecarea din mana, chiar si in conditiile in care utilizatorul are mainile transpirate.Totodata, are unul dintre cele mai bune preturi existente pe piata (si nu, nu luam in considerare chinezariile de 20-30 de lei care se gasesc prin bazar sau pe cine stie ce site-uri cu importuri din China), cu putin sub 130 de lei, sau chiar si mai putin, daca aveti noroc sa il prindeti la oferta.

Problemele epilatoarelor

De regula, problema principala a epilatoarelor e faptul ca smulg parul nu de la baza, ci un pic mai de sus, astfel ca nivelul de durere resimtit e teribil, mai ales in randul femeilor care sunt mai sensibile. In plus, multe dintre epilatoarele de proasta calitate rup firul, ori asta nu e nici pe departe scopul acestor aparate, nu?

In cazul epilatorului Philips Satinelle HP6421, lucrurile stau putin diferit:
epilator philips satinelle hp64201
checkmarck-green are un capac special pentru zonele sensibile;

checkmarck-green are nu mai putin de 21 de prinderi, ceea ce inseamna ca epilatul devine mai usor si mai rapid;

checkmarck-green cablu de alimentare lung de 1,8 metri, suficient pentru majoritatea camerelor;

checkmarck-green capul de curatare e lavabil, ceea ce inseamna ca il puteti curata usor sub un jet puternic de apa. In plus, pentru curatare eficienta, epilatorul vine si cu o perie speciala de eliminare a firelor dintre discuri. Cu alte cuvinte, e un produs usor de curatat si de igienizat.

checkmarck-green poate fi luat cu usurinta intr-o geanta de voiaj, fara sa cantareasca prea mult si fara sa ocupe mult spatiu.

Pretul cel mai bun il gasiti la emag.ro (click aici pentru a beneficia de TRANSPORT GRATUIT!), loc in care aveti sanse sa-l prindeti si la reducere.  Este un produs care isi merita banii, mai ales ca gama dedicata ingrijirii personale a celor de la Philips contine cele mai folosite produse la nivel mondial.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..