Epilator Philips HP6420 – pret si pareriNu sunt eu mare fana a epilatoarelor, insa pentru fetele care vor un aparat de epilat ieftin, care sa isi faca treaba in mod eficient si care sa nu se strice rapid, cred ca cea mai buna alegere e epilatorul Philips HP6420. Are 20 de pense, 2 trepte de viteza si… cel mai important, are feedback foarte bun din partea celor care l-au cumparat.
epilator ieftin checkmarck-green are 20 de pense super precise;

checkmarck-green are 2 viteze, fiind ideal pentru perioadele in care sunteti in criza de timp;

checkmarck-green poate fi spalat sub jet de apa, avand un cap de apa lavabil;

checkmarck-green discurile de epilare iau si firele unice, astfel ca in urma epilarii nu raman fire de par razlete;

De unde poate fi cumparat? De la eMag, acolo unde are un pret ce se invarte in jurul sumei de 130 de lei (click AICI pentru oferta de pret cu transport gratuit)!

Pentru cine n-a folosit niciodata un epilator, senzatia de smulgere de la inceput s-ar putea sa fie dureroasa. Totusi, discurile si pensele sunt concepute special astfel incat sa diminueze senzatia de durere si smulgere, astfel ca epilatul devine o placere necesara.

Dincolo de aceste aspecte, e important de mentionat ca epilatorul vine la pachet cu o perie de curatat si cu un cablu de circa 1,8 metri, care e de obicei suficient pentru toate necesitatile.

In general, cei de la Philips au o gama de produse de ingrijire persoanala de foarte buna calitate, iar acest epilator nu se dezice. Disponibil in culori prietenoase (alb si roz), este optiunea cea mai inteleapta din gama de epilatoare ieftine. Asta nu inseamna ca nu va puteti astepta sa-si faca treaba; din contra chiar, isi va face treaba si chiar foarte bine, insa nu va oferi si alte avantaje, asa cum se intampla la epilatoarele mai performante.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..