Elevit Pronatal – suplimentul in care mamele pot sa aiba incredere


Ce este Elevit Pronatal? Este un complex de vitamine prenatale care se foloseste atat in perioada de planninga sarcinii, cat si in perioada efectiva a sarcinii, cu rezultate dovedite in combaterea anomaliilor la feti, cat si in reducerea greturilor matinale.

In perioada de planning a sarcinii, implicit in perioada de concepere, se recomanda administrarea complexului de vitamine Elevit pentru ca reduce sansele de aparitie a malformatiilor craniene sau spinale, precum si a altor anomalii de natura mecanica (previne deformarile intrauterine ale membrelor) sau viscerala. In plus, mentine sistemul imunitar al mamei la un nivel ridicat, ceea ce creste substantial sansele  unei sarcini duse pana la capat cu bine.

In plus, acest produs se recomanda a fi administrat si in perioada sarcinii (pe tot parcursul celor 9 luni) pentru ca, cel putin in faza primara, reduce greturile de dimineata, asigura mamei  si fatului necesarul de vitamine, plus ca tine la distanta anemia feripriva si deficienta de acid folic. Administrarea acestui supliment poate fi continuata si dupa nastere pe tot parcursul alaptarii, intrucat ajuta mama si fatul sa aiba parte de mineralele necesare unei dezvoltari normale, plus ca previne aparitia deficientelor de calciu (care sunt un lucru foarte des intalnit la gravide).
vitamine pronatal
Motivul principal pentru care se recomanda acest complex de vitamine prenatale e faptul ca el a fost testat cu succes pe gravide, ori se stie ca la capitolul medicatie si suplimente, optiunile femeilor sunt destul de limitate in timpul sarcinii.
Ce contine si cum se administreaza Elevit Pronatal?
Este un supliment 100% sigur, intrucat este compus doar din vitamine si minerale, lucruri de care corpul are nevoie in mod normal pentru a supravietui. Intr-un comprimat se gasesc:

  • 3600 UI de Vitamina A;
  • vitaminaB1: 1,6 mg;
  • vitamina B2: 1,8 mg;
  • vitamina B 6: 2,6 miligrame;
  • vitamina B12: 0,004 mg;
  • vitamina D3: 500 unitati internationale (UI);
  • vitamina C/acid ascorbic: 100 mg;
  • magneziu 40 mg;
  • acid folic: 0,8 mg;
  • zinc, mangan, fier, crom picolinat, calciu etc.

Cum se administreaza Elevit? Indiferent de perioada (fie preconceptie, sarcina sau postpartum), se recomanda administrarea unui singur comprimat pe zi. Femeile care iau acest supliment nu ar mai trebui sa consume alt complex de vitamine prenatale, decat daca medicul le prescrie acest lucru in mod special.
Acest supliment nu are efecte secundare, fiind un produs 100% sigur. Se recomanda ca administrarea lui sa se faca numai la persoanele care nu sufera de insuficienta unui sistem intern, implicit numai la persoanele sanatoase.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2018 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..