Despre avantajelor noilor magazine online

Unul dintre principiile de baza ale economiei spune ca, pe o piata concurentiala, cu cat mai mare numarul de jucatori, cu atat ofertele sunt mai bune pentru consumatori, in speta pentru clienti. O dovedeste orice nisa pe care exista cerere, de la magazine online de electronice si electrocasnice, pana la magazine generale, mall-uri online cum ar veni, si pana la diferite servicii de care avem nevoie periodic. Tocmai de aceea, nu poate decat sa ma bucure lansarea unui nou mall online, ManiaMall.ro, cu o gama larga de produse (au pana si sectiune in care vand motociclete, scutere si snowmobile-uri: https://www.maniamall.ro/moto-scute-atv-and-quad/), surprinzator, mai larga decat a unor magazine generale consacrate.

Si asa ajung la ceea ce voiam sa va spun de fapt. Multi oameni cred ca investitia intr-un nou magazin online, fie el general, de tipul unui mall online sau nisat, nu isi are rostul, intrucat se spune despre piata ca ar fi saturata. Ei bine, adevarul e ca este intotdeauna loc pentru un magazin nou si asta deoarece:
1) proprietarii magazinelor noi pot sa imbunatateasca oferta sau tipul serviciilor oferite deja de magazinele consacrate, prin urmare au sanse mai mari de a rupe din clientela obisnuita a celor mari;
2) intotdeauna, in cazul magazinelor mari, exista clienti nemultumiti, care de regula isi expun public nemultumirile. Intelegand problemele aparute si garantand ca ele nu vor aparea in cazul in cazul unei comenzi amplasate in magazinul nou, e mult mai usor de fidelizat un client. Sa stiti ca nu doar pretul conteaza, ci si relatia cu clientii.
In plus, un aspect pe care multa lume nu-l constientizeaza e faptul ca, din dorinta de a deveni cunoscuti, multe astfel magazine online aduc produse care nu se gasesc cu usurinta sau care se gasesc, dar pe care le comercializeaza la preturi substantial mai mici decat in cazul magazinelor consacrate. De exemplu, cand ati vazut ultima oara intr-un magazin online un jetski?
jetski-kawasaki-stx-15f-motorvip-jks74426
Si ca sa revenim la ManiaMall, una dintre cele mai misto chestii e faptul ca accepta plata prin paypal, ceea ce mie mi se pare o treaba geniala (probabil si pe fondul faptului ca sunt platita in paypal de multe ori), avand in vedere ca foarte putine magazine online din Romania accepta aceasta modalitate de plata. Chiar daca e un marketplace aflat la inceput, cu siguranta poate ajunge rapid printre preferintele oamenilor care cumpara online daca se continua linia (de facilitati) care a fost deja inceputa.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..