Despre advertoriale.eu si bani pe net – cateva pareri!

Cand am auzit de advertoriale.eu prima data, am fost oarecum sceptic. Stiti de ce? Pentru ca forumurile de webmasteri, atat din Romania, cat si din strainatate, erau frecvente tepele, iar platformele de content writing, asa numitele “content mills” erau pline de oameni care refuzau articole bine scrise pentru cele mai superficiale motive.

Aveam 2 bloguri pe care consideram ca pot plasa articole platite si am decis sa testez apele mai intai cu un articol, dupa care am asteptat sa-mi ajunga banii in paypal. Au ajuns fara probleme, dupa care am crescut numarul de articole cu inca vreo cateva (pierzand totodata un numar mare de posibilitati, totodata), asteptand plata, care de altfel a si venit.

Bun. Daca ma laud cu ceva, ma laud ca am scris sincer in toate articolele pe care le-am postat de-a lungul timpului aici pe blog si prin alte parti, deci nu ma feresc sa scriu si de bine, dar si de rau atunci cand situatia o cere.

Asadar, pe parte de bine:
1) advertoriale.eu aduce o posibilitate reala de a face bani pe net. In functie de eforturile depuse, se poate ajunge la castiguri de ordinul sutelor de euro (ca la subsemnatul, bineinteles, in decursul anilor). Da, trebuie munca, trebuie adusa calitate, pentru ca si articolele platite trebuie scrise cu simt de raspundere, din respect pentru cei care platesc, dar si pentru ceilalti cititori ai blogului.

2) sunt multe posibilitati de articole platite, astfel ca pentru cine are chef sa munceasca (pentru ca nu, nu poti scrie doar advertoriale, trebuie si articole pe teme obisnuite), platorma e un mijloc bun de rotunjire al veniturilor;

3) platile vin sigur, iar articolele sunt aprobate rapid, atat timp cat se respecta cerintele;

4) exista cineva care raspunde la telefon atuni cand exista nelamuriri cu privire la tema unui articol. Da, am sunat si da, am fost lamurit. E un plus imens, mai ales in comparatie cu platformele care nu aproba cu saptamanile si la care am si renuntat de altfel.
advertoriale.eu
Cred, de asemenea, ca se poate lucra la unele aspecte: de exemplu, nu stiu exact data in care ar trebui sa se faca platile. Am avut plati facute si pe data de 28 a lunii, dar si in primele zile ale lunii, deci pentru cei care intentioneaza sa plateasca hosting-ul sau domenii cu banii respectivi, nu programati platile fix in ultima zi a sa nu aveti surprize.

Apoi, au fost intr-o perioada (acum, din fericire, nu mai sunt) articole platite cu sume mai mici, dar cu cerinte multe, probabil venite din partea unor oameni fara experienta. Pentru calitate trebuie si plati ceva mai serioase, lucru cu care observ ca mai toata lumea s-a conformat cu privire la acest aspect.

Cam asta ar fi. Cred sincer ca e o platforma cu un potential enorm, de tip win-win pentru toti cei care participa, atat pentru micile afaceri, care primesc expunere si un mic ajutor in ceea ce priveste campaniile de optimizare si eficientizare a activitatii online, cat si pentru cei care vor sa-si rotunjeasa veniturile si sa si munceasca pentru asta.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2018 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..