Cura de slabire rapida – idei si recomandari

Daca ati ajuns aici, atunci probabil sunteti in cautarea unei cure de slabire rapida. Stiti deja ca nu sunt recomandate aceste diete rapide si asta pentru ca presupun un efort foarte mare pe corp, care pot avea consecinte nefaste pe termen lung.

Totusi, exista si situatii in care e nevoie sa pierdeti cateva kilograme rapid, in termen de cateva zile, tocmai pentru a va incadra intr-o categorie intr-o anumita competitie sau poate din motive medicale. Atunci, cu voia medicului, puteti face anumite schimbari:

1) pentru fanii dietei ketogenice, ea da rezultate foarte bune inca din primele zile, insa aceasta dieta nu e pentru oricine, in ideea in care exista situatii medicale in care nu e recomandata, de exemplu la cei cu insuficienta renala sau hepatica. Totusi, ea va ajuta sa scapati rapid de apa din corp si sa pierdeti cateva kilograme cel putin pe cantar.

2) renuntati la sucuri cu zahar (da, chiar si sucurile naturalle au o cantitate prea mare de zahar, cel putin cele comerciale) si inlocuiti-le cu apa. Multa lume nu intelege, dar corpul consuma energie pentru transportul si reabsorbtia apei, implicit consuma din caloriile ingerate.

3) incepeti sa faceti sport, cat de mult, daca se poate. Daca aveti nevoie de cateva kilograme pierdute in cateva zile, introduceti grasimile in alimentatie si reduceti carbohidratii. Faceti asta pentru a scapa de retentia de apa cauzata de consumul de carbohidrati. E drept ca alergatul in sine nu slabeste, dar consuma calorii, care ajuta mult la pierderea kilogramelor in plus si la accelerarea metabolismului.

4) renuntati la mesele bogate in carbohidrati seara, eventual includeti o “portie de alergat”, in ideea in care dupa alergat resursele de glicogen vor fi golite, iar corpul vostru va trebui sa ia din grasime pentru a satisface resursele energetice vitale.

5) Nu in ultimul rand, dormiti minim 8 ore sau oricat aveti nevoie pentru a va simti odihniti. Multa lume nu ia in considerare acest aspect, dar metabolismul scade considerabil la persoanele deprivate de somn, motiv pentru care se spune ca acestea au tendinta de ingrasare, aceasta (si cateva obiceiuri culinare incorecte) fiind de fapt cauzele ingrasarii.
cura de slabire rapida

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..