Cum m-am rezolvat la masea intr-o clinica stomatologica din Sebes

Stiti vorba aia, ca necazul nu te prinde niciodata acasa, ci numai pe drumuri? Ei bine, dupa o vizita la Sibiu, o vizita prelungita si o seara destul de lunga intr-un binecunoscut local de acolo, frecventat pe vremuri si de fostul primar al locului, m-am trezit luni dimineata in camera de hotel cu o durere de masea grava si cu jumate de falca umflata. Nu-s genul care sa fuga la doctor la cea mai mica problema si nici nu am sesizat ca de fapt acolo se formase punga de puroi.  Bun, ma duc la farmacie, cer ceva antiinflamator (ce-i drept, s-au uitat un pic farmacistele ciudat la mine, ca si cum as fi avut oreion) si zic ca plec spre Alba si mai apoi spre Cluj.

Ei, poate de la curent, poate de la frig, pe autostrada durerea de masea ma dobora de ziceai ca nu ajungeam pana la Alba si am zis ca aia e, opresc in Sebes si poate cu putin noroc isi face timp cineva sa se uite la mine. Bun, cobor de pe autostrada in Sebes, intru in oras (pe care-l stiu, relativ, ca am mai ramas peste noapte aici) si cer ajutorul lui Google. Asa dau peste clinica stomatologica Danciu. Vad review-uri pozitive, atat pe Google, cat si pe Facebook, fiind si in urgenta, arunc o privire in portofel si ma indrept acolo, bineinteles, cu aceeasi frica caracteristica mie de medicii stomatologi.
clinica danciu
Nu sunt un om norocos de obicei, chiar nu-s; ba chiar legile lui Murphy par sa-mi fi fost dedicate, dar am avut norocul sa ma ia cineva rapid, macar cat sa mi se dezumfle un pic fata si sa ma lase sa ajung cat de cat linistita la Cluj. In sala de asteptare imi scot laptop-ul si caut review-uri, ba chiar imi sunt si un prieten din Sebes, de la care aflu ca-s pe maini bune, ca au una dintre cele mai bune clinici stomatologice din tara si ca oameni si de la Sibu si de la Alba si din imprejurimi vin sa-si rezolve dintii acolo. Ma uit pe lista de tarife practicate in clinica stomatologica si e ok, am atatia bani cat sa suport cateva lucrari.

Ce a fost misto a fost faptul ca anestezia si consultatia primara au fost complet gratuite, lucru pe care nu l-am mai vazut la niciun alt cabinet stomatologic la care am fost.

Bun, nu stiu cum se cheama in termeni tehnici ce aveam, dar cert e ca aveam o punga de puroi destul de mare, pe care nu puteam sa-mi permit sa o las sa se mareasca, pentru ca mi-ar fi distrus osul. Din fericire, oamenii au fost operativi si “m-au pus pe picioare” rapid, fara disconfort. Nu e tocmai placerea mea sa merg la dentist, pe fondul unor experiente nefericite, dar mi s-a demonstrat ca se poate face treaba si fara sa am senzatii de frica, de anxietate. Medicul care m-a tratat mi-a zis in fiecare moment ce face si de ce, lucru care mi-a dat o senzatie de liniste, ori cred ca asta e exact ce are nevoie fiecare pacient aflat pe scaunul stomatologic.

Anyway, chiar recomand serviciile lor. Pentru programari, feel free sa-i sunati la 0258731211. Au si laborator, ofera si servicii de endodontitie, de pedodontitie, dar si de chirurgie orala.
ENDODONTIE1-748x445

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..