Cum a fost de Black Friday 2015?

De Black Friday 2015… a fost ciudat. Si cand zic Black Friday, ma gandesc numai la emag.ro, caci restul de magazine, cel putin pentru mine, a fost o apa de ploaie.  Daca anul trecut emag.ro au dat drumul la site la 7 fara 10, anul asta au dat la 8:22 dimineata. Personal, consider ca a fost o miscare reusita si era destul de logic sa faca asta.

De ce? Pentru ca ori dadeau inainte de 7, cand lumea era inca acasa si mai nimeni nu ar fi plecat la job, ori dupa 8, cand deja lumea era la serviciu si aveau acces la Internet. Nu stiu in ce masura a contat asta, intrucat peste 50% dintre comenzi au fost date de pe un dispozitiv mobil, insa a contat.

La capitolul comisioane, am fost sub mediocru, doar 133 de lei, deci am avut vanzari de circa 1300 de Ron fara TVA. Nu m-am pregatit deloc, deci pot sa zic ca e ok. Altii au stat mult mai bine ca mine, dovada ca se poate sa faci multi bani.

Personal, nu ma atrage prea mult ideea de a face PPC, intrucat mi se pare cumva “the easy way out”, cu toate ca multi dintre afiliati care au investit acuma si-au luat teapa, intrucat 50% dintre comenzi au fost plasate de pe mobil, deci orice click anterior a fost futil.

Personal, cred ca merita sa incerc sa continui cu afilierea, dar sa schimb un pic abordarea. Nu stiu daca are rost sa ma apuc de ppc, intrucat nu ma pasioneaza atat de mult afilierea, ci fac asta doar pentru cativa bani in plus.
black-friday

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2018 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..