Cizmele UGG, printre cele mai bune cadouri de Mos Nicolae

Pe 6 decembrie 2014, ortodocsii il sarbatoresc pe Sfantul Nicolae, care teoretic, aduce cadouri copiilor cuminti si nuieluse copiilor care in anul ce tocmai a trecut au fost obraznici. Desi sunt o aparitie relativ noua, cizmele UGG sunt un cadou potrivit si, totodata, inedit, de Mos Nicolae. De ce? Pentru ca, teoretic, copiii cuminti sau oricine altcineva ar primi in ghetute sau in cizmulite… alte cizmulite, ce-i drept, cizmulite mai confortabile si mai aspectuoase.

Daca vorbim de cizme ugg, vorbim automat de confort, calitate sporita, rezistenta si unicitate (in sensul ca se pot crea multe look-uri unice cu ajutorul acestor obiecte de incaltaminte). In plus, fiind decembrie, fix la inceputul anotimpului rece, achizitia unor cizme concepute pentru a face fata cu stoicism unor conditii meteorologice neprielnice e o investitie cat se poate de potrivita, atat gratie sarbatorii de inceput de iarna, cat si financiar.
cizme ugg

Doar pentru fete sau si pentru baieti?

Desi cele mai multe cizme ugg sunt pentru fete, exista si colectii dedicate barbatilor si baietilor. Ele au linii un pic mai drepte si un aspect mai barbatesc, spre deosebire de modelele dedicate femeilor/fetelor, care au deseori blanita la exterior si accesorii care releva clar faptul ca sunt un produs feminin.

In alta ordinde de idei, aceste produse ar fi o alternativa mult mai buna si mai folositoare decat clasicele cadouri de Mos Nicolae. Decat dulciuri sau, mai rau, pluovere si sosete, o pereche de cizme care sa tina cald la picioare sunt intotdeauna o alegere mai buna.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..