Casca Bluetooth Plantronics ML10 – review dupa un an de folosinta

Anul trecut, magnificul meu prieten a complotat cu o prietena (care nu stia ce sa imi ia de ziua mea – eu voiam farduri) ca eu sa primesc aceasta casca Bluetooth Plantronics ML10. Initial am crezut ca nu aveam sa o folosesc vreodata, mai ales ca nu mai folosisem niciodata o casca bluetooth pana atunci.

Ei bine, a trecut aproape un an de la primirea cadoului si aproape un an de cand o folosesc constant (5 zile pe saptamana din 7), asa ca tot ce va spun, va spun bazandu-ma pe experienta de acum, nu pe cum era acum un an, nu ca ar fi aparut vreo modificare in acest timp. In primul rand, in pachet vine atat casca, cat si un cablu scurt USB, cablu pe care nu l-am folosit niciodata, intrucat incarc casca o incarc cu un incarcator de Samsung cu mufa mini usb. Merge si asa fara probleme si e mult mai rapid decat de la laptop.
casa plantronics ml10checkmarck-green are un sistem de prindere foarte bun, care nu deranjeaza la ureche, nici macar la urechi mici ca ale mele;

checkmarck-green durata de viata a bateriei este de aproximativ o zi jumate, poate chiar doua, in functie de cat vorbeste fiecare la telefon (in regim de utilizare normala). Din cate am inteles, ar trebui ca bateria sa reziste la 7 ore de conversatie;

checkmarck-green in momentul in care bateria s-a terminat de incarcat, se aprinde un beculet albastru;

checkmarck-green calitatea sunetului si a volumului e foarte ok. Pot vorbi cand sunt in trafic, cand sunt la salon si sunt si auzita, chiar daca e zgomot in jurul meu;

checkmarck-green are o raza de aproximativ 10 metri (testata). In momentul in care va indepartati prea mult de telefon, veti auzi in casca “Out of reach”.

Personal, sunt foarte multumita. Se conecteaza prin Bluetooth la orice tip de telefon dotat cu Bluetooth, nu sufera intreruperi, iar volumul maxim nu e nicidecum deranjant pentru ureche. Eu am folosit-o atat cu un Samsung Galaxy S4 Mini, cat si cu un iPhone 5s, iar pe ambele s-a comportat exemplar. Sper sa ma mai tina, macar un an sau doi.

O gasiti la cel mai bun pret pe emag.ro (Click AICI PENTRU OFERTA CU TRANSPORT GRATUIT!)

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..