Carti ieftine la elefant.ro – reducere 50%

Cei de la elefant au o campanie fulger pentru cei care isi cumpara cartiĀ  astazi, 11 august 2016. Chiar daca am scris in trecut de ei despre modul stupid in care alegeau sa trimita si cate 3 newslettere pe zi, de data asta ar fi si pacat sa nu profitati de ocazie, intrucat timp de 24 de ore, peste 50,000 de produse (majoritar carti) vor fi reduse la 50% din pretul de lista.

Reducerile le gasiti aici. E important sa stiti ca discount-ul se aplica doar pretului de lista, nu si reducerilor deja existente, dar numai impreuna cu codul “BOOKS50“, pe care trebuie sa il introduceti inainte de a finaliza comanda.

Desi la o prima vedere nu am gasit titlurile pe care le vanez de ceva vreme (si nici nu ma astept sa le prind la discount de 50%, pentru ca sunt carti foarte bune), sunt o multime de carti de beletristica, dar si non-fictiune si tehnice care merita sa fie cumparate.
elefant.ro-logo

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..