Cafetiera ieftina si de incredere – Heinner Aroma 220

Va zic sincer ca aceasta cafetiera (ieftina) nu e a mea; i-am facut-o cadou tatalui meu de ziua lui, insa dupa ce s-a comportat cu brio la mai bine de 40 de cafele facute, cu siguranta merita sa-i aloc cateva randuri. In primul rand, unul dintre motivele pentru care am ales acest model e increderea in Heinner, de la care am mai cumparat si o masina de tocat carne si alte cateva instrumente de bucatarie, care s-au comportat exemplar.

In al doilea rand, pretul a fost un factor decident, mai ales ca am citit multe review-uri positive pe emag.ro (click AICI pentru a le vedea). Stiti si voi cum sunt majoritatea tatilor, nemultumiti de majoritatea lucrurilor si tipicari, deci cu siguranta nu-mi puteam sa dau 90 de lei pe un produs de proasta calitate.
cafetiera heinner aroma 220checkmarck-greenare un pret foarte bun, cu mult mai mic decat al celorlalte cafetiere cu performante similare;

checkmarck-greenare un sistem anti-picurare si un rezervor suficient de mare pentru a face 10 cesti de cafea;

checkmarck-greenin pachet primiti si o lingurita de masura;

checkmarck-greenare si functie de incalzire a cafelei, datorita plitei care se incalzeste;

checkmarck-greenrecipientul e rezistent si nu se sparge atat de usor.

checkmarck-greencafetiera are un sistem de protectie impotriva supraincalzirii, deci nu trebuie sa va faceti griji daca e lasata in priza.

Una peste alta, daca sunteti in cautarea unei cafetiere ieftine, aceasta este cea pe care o cautati. Daca luam in considerare toate avantajele (plita incalzita, dispozitiv anti-picurare, rezervor mare etc), cat si pretul mic – CLICK AICI pentru oferta cu TRANSPORT GRATUIT! – atunci poate ca nici nu mai are rost sa cautati alte modele, mai ales daca vreti doar cafea si atat. Celelalte cafetiere poate au fel de fel de alte functii, insa diferenta de pret de chiar si de sute de lei chiar nu se justifica.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..