Black Friday: Patuturi copii la BeKid la pret mic!

bekid.ro black fridayBlack Friday este, prin traditie, o zi a reducerilor, o zi in care majoritatea magazinelor ofera reduceri substantiale la toate produsele lor. Chiar daca cateva magazine online au ales sa strice notiunea de Black Friday, organizand fel de fel de vineri negre, care mai de care mai nastrusnice si cu reduceri discutabile in incercarea de a atrage cat mai multi clienti, magazinele cu adevarat serioase si-au pastrat respectul fata de Vinerea Neagra si fata de clientii lor, astfel ca vor organiza aceasta sarbatoare a reducerilor numai la sfarsitul lunii Noiembrie.

De exemplu, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata de produse pentru copii, bekid.ro, de la care am cumparat in urma cu cateva saptamani un scaun auto pentru copii pentru botezul ficei unui prieten, organizeaza Black Friday la sfarsitul lunii noiembre, atat pe data de 20 noiembrie, cat si pe data de 27 noiembrie, pentru a fi in ton cu celelalte magazine mari. Numai in aceste doua zile veti putea cumpara produsele din link-ul de mai sus (adica patuturi, carucioare, scaune auto si mai toata gama de produse necesare copiilor) la preturi cu pana la 50% reducere fata de pretul normal de lista, deci o buna ocazie sa economisiti bani seriosi, mai ales daca urmeaza sa aveti un copil sau aveti nevoie de patuturi de copii la preturi mici sau de oricare alte accesorii. In fond, cei mici oricum le vor folosi doar o perioada de timp limitata, deci nu se merita sa dati o avere pe obiecte destinate lor, dar de asemenea, nu se merita nici sa cumparati produse de proasta calitate doar pentru ca sunt ieftine. Mai bine asteptati zilele potrivite (cele pe care le-am mentionat mai sus), tocmai pentru a putea achizitiona produse bune si la preturi cu mult mai mici fata de preturile normale de retail.

Personal, eu cred ca voi cumpara patutul de mai jos pentru finuta mea. Stiu, exista si variante mai ieftine, insa tinand cont de toate facilitatile, de faptul ca poate fi folosit pana la varsta de 3 ani, in mod clar este o alegere mai buna fata de variantele mai ieftine, dar care nu au, spre exemplu, etaj superior, geanta speciala de transport, roti pentru a putea fi transportate mai usor si asa mai departe. Pentru unii, aceste facilitati poate pot parea fite, insa intrebati orice mama care tocmai a nascut (mai ales prin cezariana), daca i-a fost comod/usor sa se aplece mereu dupa bebelus.
contour-electra-circus
Cresterea unui copil este dificila si scumpa, asta daca vrem sa ii oferim cele mai bune conditii. Tocmai de aceea, ziua de Black Friday, sau mai bine zis zilele in acest caz, sunt o adevarata oportunitate pentru parinti si pentru viitorii parinti, intrucat banii economisiti din achizitionarea produselor cu preturi reduse pot fi directionati spre alte produse sau servicii sau chiar spre fonduri de economisire, pentru cei carora le place sa gandeasca pe termen lung. In fond, fiecare ban conteaza si fiecare ban in plus poate face o diferenta semnificativa in viitor.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..