Biciclete copii – de ce acum e momentul sa le cumparati!

“Fa-ti vara sanie si iarna car!”
Asa spune o vorba romaneasca, invatandu-ne sa fim prevazatori si sa fim mai degraba proactivi si nu reactivi. Peste 10 zile, toamna isi va fi intrat oficial in drepturi, asta desi vremea ploioasa de acum e semn clar ca a inceput sa-si arate coltii. Totusi, nu despre schimbarile climatice vreau sa va vorbesc, ci mai degraba despre o buna oportunitate de a economisi niste bani si de a va face copiii fericiti.

Toamna pare ca si-a intrat pe deplin in drepturi, iar asta nu inseamna decat ca e timpul ca bicicletele sa fie bagate in garaj sau in pod, hainele de vara sa fie inlocuite cu cele de toamna si asa mai departe. Si totusi, v-ati gandit ca sfarsitul verii aduce o ocazie unica: aceea de a cumpara la reducere biciclete pentru copii si nu numai.

Da, nu sunt bicicletele tocmai produse de vara, insa mai ales cele pentru copii, folosite cel mai adesea in decursul acestui anotimp, sunt la reducere la sfarsitul verii, tocmai pentru ca vanzatorii sa faca rost de bani pentru noile stocuri si pentru a salva spatiul de depozitare de la o aglomerare inutila.
biciclete copii
De exemplu, in categoria de biciclete copii de pe bekid.ro sunt o multime de biciclete reduse deja, semn ca pe piata urmeaza o perioada semnificativa de reduceri, din care puteti alege ce se potriveste mai bine copilului dumneavoastra.

De ce tocmai acum sa cumparati, din moment ce vara oricum a trecut? Pentru ca e foarte posibil sa mai prindeti zile calduroase, numai bune de iesit in parc, in acest an, la care se adauga si faptul ca doar acum sunt reduceri la aceasta categorie de produse. In plus, mersul pe bicicleta face bine, ii obisnuieste pe cei mici cu sportul, dar nu intr-un mod in care ei sa simta asta ca pe o corvoada, ci ca pe o distractie. In plus, sunt mai multe avantaje pentru care se recomanda aceasta activitate inca de mici, la care se adauga si faptul ca, daca se invata de mici, pe parcurs se pot inscrie in organizatii si pot lua parte la evenimente frumoase in genul acestuia.

Personal, cred ca cultura mersului pe bicicleta trebuie sa se dezvolte si la noi din ce in ce mai mult. Orasele sunt din ce in ce mai aglomerate, iar singura sansa de a ne vedea orasele mai aerisite este daca lumea incepe sa se deplaseze in orase cu bicicletele si nu cu masinile, care oricum consuma multi bani cu toate cheltuielile pe care le implica.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..