Aventureaza-te in mediul online

Mediul online ofera o multime de oportunitati, o multime de joburi online. Nu vreau sa ma repet prin a spune ca, lucrand ca freelance, ai avantajul ca nu trebuie sa te trezesti cand vrea cineva, ci (doar) cand vrei tu.
Suna bine, da, cand vrei tu, dar daca esti lenes, nu vei castiga nimic.

Un job online iti ofera mai multa libertate, mai mult timp pentru tine, toate castigurile iti apartin + ai parte de mai putin stres.
Daca ai gasit o oferta care cere o mica investitie (si promite o suma extraordinara), studiaz-o cu atentie, nu te arunca deoarece nu tot ce zboara se manananca, iar sumele fantastice nu cer doar o mica investitie. Orienteaza-te, in principiu, catre site-uri care (cel putin la inceput) nu cer/nu iau niciun fel de comision.

Exista cateva moduri prin care poti castiga bani extra, acestea fiind urmatoarele:

1.Castiga bani din scrierea de articole (pentru altii)
Pe internet, continutul este regele, iar site-urile care dispun de articole de calitate, mereu vor fi in fata. Poti fi tu vinovatul, si anume, sa scrii articole de calitate, pe care ulterior sa le vinzi. Bine, bine, dar unde poti gasi clienti?

Clienti poti gasi pe FreshJobs, clienti pe care ii poti contacta prin e-mail pentru a cere informatii despre oferta respectiva. O alta modalitate este aceea de a-ti oferi serviciile, asteptand ca ei sa vina la tine (dar consider ca acest lucru il poti face in momentul in care detii un portofoliu bine pus la punct).

2.Castiga bani din blog-ul personal
Primul pas este acela de a-ti cumpara un domeniu si de a-ti construi un blog personal, pe care, dupa ce ii cresti autoritatea, poti incepe sa vinzi review-uri/advertoriale. Mai poti scoate profit si cu ajutorul sistemului AdSense, oferit de Google.

3.Castiga bani adaugand subtitrari videourilor
In ziua de azi, videourile sunt din ce in ce mai folosite, fie ele pentru promovare, fie ele pentru distractie, si acest lucru se datoreaza faptului ca impactul vizual nu esueaza.
Proprietarii videourilor poate ca nu au timp sa adauge o subtitrare/traducere, dar tu, poate, pentru o suma (stabilita de comun acord) poti realiza acea traducere/subtitrare.

4.Castiga bani din poezii
Daca iti place sa scrii poezii, atunci afla ca acest hobby iti poate aduce niste bani extra. Poate ca poezia nu se (mai) cumpara, dar are pret, daca intelegi ceea ce vreau a spune…

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2018 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..