Avem nevoie de produse de curatenie profesionale?

Raspunsul pe scurt, DA, avem nevoie. Intr-o lume tot mai poluata, mai plina de praf si de bacterii rezistente la antibiotice, e limpede de ce trebuie sa mentinem curatenia in propriile case. Nu pentru musafiri, nu pentru ca s-ar putea sa vina cineva in vizita, ci pentru sanatatea noastra si pentru noi. In plus, strict pentru a asigura curatenia intr-o casa, nici macar nu e nevoie de investitii prea mari, ba chiar din contra, pe fondul unei concurente acerbe pe piata de produse pentru menaj, majoritatea produselor, chiar si in randul celor profesionale, au devenit mai ieftine.

De ce produse avem nevoie intr-o casa?

Intrebarea aceasta apare surprinzator de des, credeti-ma pe cuvant, mai ales din partea tinerilor care pleaca pentru prima data de langa parinti. In esenta, aveti nevoie de:

1) manusi menajere, pentru ca la un moment dat va trebui sa desfundati si cada sau sa curatati vasul de toaleta.
2) bureti pentru vase. Sfatul meu este sa luati mai multi deodata, pentru ca oricum durata lor de viata e relativ scurta si nu are rost sa pierdeti timp mergand la magazin o data la 1-2 saptamani pentru ca buretele pentru vase nu mai e bun;
3) un mop cu o bara de aluminiu. Nu, nu e suficient sa aspirati pe jos, podelele mai trebuie si spalate din cand in cand, iar cozile clasice pentru mopuri, cele de plastic, se indoaie foarte usor.
4) O galeata pentru mop, care sa fie suficient de incapatoare, cu toate ca nu aveti nevoie de mai mult de 5-6 litri de cele mai multe ori.
5) Un detergent dezinfectant bun, preferabil unul ca Domestos. Din experienta proprie, cel mai bine e sa luati la bidoane mai mari, intrucat iesiti mai ieftin pe termen lung. E bun pentru obiectele sanitare si nu numai, dar ideea e ca distruge mai toate bacteriile care se gasesc in case in mod obisnuit.
dezinfectanti
6) Odorizanti de toaleta, mai ales daca locuiti la comun, plus ca majoritatea au si functie de curatare si dezinfectie;
7) Detergenti pentru inox, pentru lemn si,bineinteles, pentru rufe. Cei pentru inox si pentru lemn pot fi luati in flacoane mici, intrucat la modul realist, nu spalati inoxul si lemnul atat de des, insa daca aveti un stil de viata activ, atunci ar fi bine sa luati mai mult detergent pentru rufe deodata, intrucat la cantitati mari iesiti mai ieftin.

Nu in ultimul rand, sa nu uitati nici de niste produse pentru spalarea geamului (plus niste lavete si niste carpe uscate) si nici de clasica hartie igienica, care ar trebui sa fie totusi in mai multe straturi.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2018 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..