Aspirator cu sac Daewoo RC-L381B

Cand vine vorba de electronice, in foarte putine cazuri poate fi vorba de lucruri ieftine si bune, din motive evidente. Electronicele si electrocasnicele ieftine sunt adeseori de proasta calitate, ori nu se ridica la inaltimea asteptarilor. Exceptie face acest aspirator cu sac Daewoo RC-L381B, care in ciuda faptului ca-i ieftin, ofera un serviciu stabil si de buna calitate, la fel de bun ca alte aspiratoare din aceeasi gama de pret. Il puteti gasi la un pret ce nu depaseste 170 de lei sau chiar mai putin (click pe link-ul alaturat pentru profilul produsului) aspiratorPlus ca ofera aceleasi functionalitati ca si aspiratoarele despre care se spune ca ar fi superioare:
checkmarck-green are un volum suficient de 2,5 litri;

checkmarck-green tub telescopic, a carui inaltime poate fi reglata dupa preferinta utilizatorilor;


checkmarck-green are o putere de 1800 de watti;

checkmarck-green are un cablu lung de 5 metri, astfel ca poate fi manevrat cu usurinta;

checkmarck-green nu ocupa mult spatiu si nici nu cantareste mult;

checkmarck-green atat filtrul, cat si rezervoarele de hartie se pot schimba cu usurinta si sunt foarte ieftine.

Un pret bun pentru aspiratorul Daewoo RC-L381B mai gasiti aici. In general, chiar daca de Daewoo nu s-a mai auzit prea mult in ultima vreme, ei mereu au lansat pe piata produse de calitate, ieftine, care chiar au concurat de la egal la egal cu cele ale rivalilor. Personal, cred ca e o solutie foarte buna, mai ales pentru apartamentele mici, in care se aduna praf rapid si in care este nevoie de curatenie destul de des.

In plus, nici nu se poate pune problema ca produsul sa nu fie conform standardelor sau sa nu functioneze in parametrii corespunzatori. Are o garantie de 2 ani, plus ca in multe magazine poate fi returnat in primele 10-30 de zile daca nu functioneaza bine.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2018 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..