Articole sportive ieftine pentru acasa

Stiti care sunt cei mai buni clienti ai unei sali de fitness? Cei care platesc abonamentul, eventual pe mai multe luni si care nu vin la sala. Solutia pe care am ales-o eu? Pai, am gasit un site cu articole sportive ieftine si de calitate si mi-am luat o bicicleta eliptica, astfel incat atunci cand mi-e sila sa ma imbrac sa merg la sala si sa pierd cel putin o ora cu transportul, tot am ocazia sa fac un pic de cardio (si nici nu am scuze sa nu fac!!).

Adevarul e ca trebuie si disciplina. Puteti foarte bine sa cumparati ce vreti voi, de la banci si aparate multifunctionale la biciclete si benzi de alergat. Trebuie si un pic de vointa, macar cat sa va mentineti in forma mai ales in timpul sezonului rece, atunci cand se ivesc, de regula, o multime de motive pentru a nu face sport.
>Ei bine, de acum va puteti aduce sala de fitness la voi acasa. In functie de preferinte, va puteti lua absolut orice aparat (exista atat variante de top, cat si variante low cost) cu conditia sa aveti cat de cat loc in casa si sa nu va incomodeze, dar si cel mai important, sa il si folositi. Eu mi-am luat acest model:
bicicleta-eliptica-kettler-unix-p_hxjs-lp

Biciclete eliptice – Autolux

De ce? Pentru ca eram familiarizata cu aparatele Kettler de la sala si pentru ca e un aparat din gama mid range, nici foarte ieftin, dar nici foarte scump. In general, cam astfel de aparate sunt cele mai potrivite pentru cineva care vrea sa faca miscare acasa, dar care totodata vrea un produs de calitate, care nu se strice dupa cateva utilizari si care sa nu ofere senzatia de ieftin.

Daca ati fost vreodata sala de fitness a vreunui hotel obisnuit, cu siguranta ati vazut ca mai toate aparatele erau de calitate joasa (sau poate am fost eu mai putin norocoasa). Parca nici nu te trage inima sa faci miscare pe ele, pe cand pe un aparat semi-profesional parca e alta senzatia. Nu da senzatia ca ca ar fi ceva ieftin, ba chiar cu toate functiile prin care poti sa-ti masori pulsul, distanta parcursa, numarul exact de calorii arse, poti monitoriza atent eventualul progres, precum si timpii de miscare saptamanali.

Desigur, exista articole sportive similare ceva mai ieftine, insa eu sunt prea saraca pentru a-mi permite lucruri ieftine. Decat o bicicleta luata din Oser care numai ar fi adunat praf si ar fi ocupat spatiu degeaba si care oricum s-ar fi defectat rapid (pentru ca nici eu nu-s tocmai vreo usurica), mai degraba o investitie modica intr-un aparat pe care-l folosesc aproape zilnic si care-si merita fiecare banut in parte.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..