Apartamente in Sebes – o oportunitate buna?!

Dupa cum stiti, sunt destul de pasionata de ce inseamna de investitii financiare. Desi nu am buget inca de investitii pentru piata imobiliara, cred ca una dintre cele mai bune oportunitati este in orasele mici aflate in curs de dezvoltare. De ce? Dintr-un motiv contraintuitiv.

Oamenii tind sa plece din orasele mici pentru a ajunge in orasele mari si isi vand apartamentele incercand sa stranga suficienti bani pentru a-si asigura un loc mai bun intr-un oras mai mare. Preturile apartamentelor scade, implicit scade si pretul zonei, ori asta inseamna mai multe case ieftine care pot fi cumparate, inclusiv case si apartamente noi.

De exemplu, Sebesul, despre care am mai scris in urma cu cateva saptamani, este o excelenta dovada pentru ceea ce am scris mai sus. Situat in apropiere de Alba Iulia si de Sibiu, orasul s-a dezvoltat un pic din punct de vedere economic, in ciuda faptului ca orasul a scazut din punct de vedere demografic.

Motive sa luati un apartament aici

Fiind un oras cu un trafic foarte mare, este perfect pentru cei care vor sa-si deschisa o afacere aici. Orasul beneficiaza si de potential turistic, dupa cum am mai spus, deci se pot face bani pentru cei care vor sa investeasca.

In plus, apartamente in Sebes noi si ieftine aveti disponibile la preturi care concureaza cu cele ale oricaror alte orase aflate in faza de dezvoltare. Paradoxal, orasul a scazut, numai ca sa poata creste din nou. Stiu ca orase mai mari sunt mai atragatoare, dar pentru cei care vor sa se intoarca acasa, pentru cei care vor sa inceapa o afacere cu sanse mari de succes (mai ales in domeniul turistic, sau HORECA), dar si pentru cei care vor sa-si intemeieze o o familie fara sa fie risc de criminalitate.
apartamente sebes
[Apartamente Sebes – San Casa]
O parte dintre lucrurile pe care le-am spus pot fi verificate aici, iar altele sunt la o aruncatura de bat. Ideea e ca Alba Iulia e aproape, la fel si Sibiu (plus ca aveti si autostrada pana acolo), deci oricand aveti chef de plimbare, in mai putin de o ora ajungeti acolo lejer.

In plus, un aspect pe care lumea nu il constientizeaza e faptul ca orasul a scazut, a inceput sa creasca din nou, ori asta nu inseamna decat ca pretul pietei imobiliare va creste cu siguranta in urmatorii ani, deci o oportunitate excelenta de a obtine un profit sigur pentru cei care investesc in piata imobiliara de aici.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..