Apartamente in Iasi – ce se construieste in 2015

Piata imobiliara globala este intr-o continua crestere in aceasta perioada a decadei in care ne aflam, iar acest lucru se reflecta si asupra economiei Romaniei. Zilele trecute va vorbeam despre apartamente intr-un alt mare oras in in Romania, iar astazi o sa va vorbesc despre piata imobiliara din Iasi, mai precis despre apartamente in Iasi.

Iasiul, la fel ca toate celelalte orase ale Romaniei, a fost lovit din plin in sectorul imobiliar in 2008, iar vreme de cativa ani, preturile au parut ca, dupa o coborare drastica, au inceput sa creasca usor-usor, dar sigur. Ce e important in Romania anului 2015 e faptul ca, la nivel national, preturile vor continua sa creasca, deci cei care au de gand sa investeasca intr-un imobil, fie pentru ei, fie pentru a il da in chirie, fie pentru a face profit sigur, ar fi bine sa investeasca acum tocmai pentru a prinde trenul.

De ce sa investeasca cineva intr-un apartament in Iasi? Pe langa profitul mentionat mai sus, Iasiul este capitala Moldovei, un important centru politic, universitar si medical, dominand din acest punct de vedere toate celelalte orase ale Moldovei, de la Suceava si pana la Vaslui. Este un loc bun pentru a va intemeia o familie, dar si pentru a va termina studiile si pentru a cauta noi oportunitati de cariera.
apartamente in iasi
In plus, dezvoltatorii care activeaza pe piata imobiliara din Iasi au inteles nevoile tinerilor de acum, astfel ca au venit cu solutii profesionale si rezonabile din punct de vedere financiar. Mai mult, in unele zone rezidentiale, cum e complexul rezidential Konak Iasi de exemplu, s-au construit apartamente cu elemente culturale ce tin de stilul brancovenesc (pentru cunoscatori), in zone linistite, ideale pentru cei care au nevoie de o casa ieftina, situata intr-o zona cu aer curat si cu trafic putin, numai buna pentru a se intemeia o familie.

In plus, daca tinem cont si de tranzactiile imobiliare care au loc in Iasi, e evident ca zona este intr-o continua dezvoltare, ceea ce nu inseamna decat ca in urmatorii ani, bataia pe locuinte va fi tot mai mare, implicit preturile vor creste. Aceste este motivul pentru care cei care vor sa isi cumpere un apartament in Iasi trebuie sa actioneze ACUM.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2018 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..