Aparat foto digital Nikon COOLPIX S2800

Daca sunteti in cautarea unui aparat foto ieftin, care sa fie capabil sa satisfaca cerintele utilizatorilor obisnuiti, atunci Nikon Coolpix S2800 ar trebui sa se afle pe lista de optiuni. De ce spun asta? Pentru ca din lista de specificatii, pe care o puteti consulta AICI, are cam tot ce trebuie pentru cei care vor doar sa aiba amintiri foto/video de calitate. In plus, are dimensiuni reduse, ceea ce il face potrivit pentru vacante si momente de familie, caci fotografii nu mai trebuie sa mai care la gat DSLR-uri mari si grele pentru a face poze de calitate.
Nikon S2800 Coolpix
checkmarck-green are incorporat un senzor de imagine CCD de 20,1 MP, caracteristica net superioara fata de alte aparate foto din aceeasi gama de pret. De asemenea, are stabilizator de imagine incorporat;

checkmarck-green are o sensibilitate ISO intre 80 si 3200;

checkmarck-green este capabil sa filmeze in HD la 720p (rezolutia video variaza de la 320×240 la 1280×720 in functie de calitatea dorita);

checkmarck-green rezolutia maximala a pozelor este de 5152 x 3864;

checkmarck-green zoom optic de 5x si zoom digital 4x;

checkmarck-green are functie de detectie a fetei automata, la care se adauga si presetari multiple, in functie de conditiile de fotografiere. Personal, recomand utilizatorilor care nu vor sa se complice/incurce cu setari sa foloseasca functia AUTO, intrucat pozele sunt mai mult decat satisfacatoare.

checkmarck-green are o greutate de 120 de grame, astfel ca nu oboseste mana sau gatul. In plus, in cutia aferenta se gaseste si un cablu pentru mana (pe langa incarcator, cablu usb si acumulator), astfel incat nu exista riscul de a fi scapat din mana.


Un pret bun pentru acest aparat foto gasiti aici. Personal, consider ca acest aparat e cam tot ce are nevoie un utilizator obisnuit, plus ca pretul atractiv il face sa fie o varianta mai buna in detrimentul celor care nu vor sa investeasca masiv pentru a avea amintiri bine conservate, dar care in acelasi timp vor sa se si bucure de fotografii si filmari de inalta calitate. Paradoxal, in ciuda dimensiunilor sale reduse si a aspectului plat, Nikon Coolpix S2800 incorporeaza componente puternice, care ar putea rivaliza cu cele din aparatele de fotografiat dintr-o gama de pret superioara.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..