Anunturi auto – cum sa formulati anunturile

Daca ati vrut vreodata sa vindeti sau sa cumparati o masina, atunci probabil v-ati aruncat ochii pe platforme ca vitan-auto.ro sau altele similare si, cel mai probabil, v-ati si enervat. Adevarul e ca sunt o multime de oameni care, desi au masini bune, nu stiu sa le vanda, ba chiar nu dau nici cea mai mica atentie anunturilor in sine, mergand pe ideea ca pretul conteaza in final.

Ei bine, nu. Unul dintre A-lister-ii din blogosfera autohtona observa un lucru foarte interesant zilele trecute: cei care scriu incorect gramatical, care nu se obosesc sa puna suficiente poze sunt oamenii care cu siguranta nu au avut grija de masinile lor, iar drept urmare, indiferent cat de imbietor ar fi pretul, nici nu are rost sa va pierdeti timpul cu ei.
Ajung acum la ce voiam sa vorbesc initial, anume despre cum se formuleaza anunturile de vanzare. Exista, in principiu, cateva reguli, mai mult de bun simt. Daca ati fi in postura unui potential cumparator, ati vrea sa vedeti anunturi auto complete si oneste, nu? Ei bine, atunci trebuie sa:

JWipOq6

1)Dati toate detaliile necesare, eventual profitati de optiunile platformelor pe care se posteaza anunturi auto, optiuni cu ajutorul carora nu mai trebuie sa scrieti voi, ci doar sa selectati;

2) Faceti poze masinii din toate unghiurile posibile, atat din exterior, cat si din interior. Ideal ar fi sa curatati masina inainte, tocmai in ideea in care sa demonstrati ca va pasa de masina si ca aceasta este bine ingrijita.

3) Luati in calcul ca multi dintre cumparatorii potentiali au avut deja de-a face cu samsari si cu oameni care nu au avut grija de masinile lor, motiv pentru care vor exclude anuntul vostru la cea mai mica urma de indoiala.

4) De regula, exista o rubrica cu detalii, in care proprietarii trec detalii privind motivul vanzarii, diferite informatii despre starea masinii, numarul de kilometri parcursi in tara, daca taxa de prima inmatriculare a fost sau nu recuperata si asa mai departe. Este esential ca rubrica respectiva sa fie completata cat mai corect din punct de vedere gramatical, tocmai pentru a nu ridica suspiciuni privind seriozitatea vanzatorului.

5) Luati in calcul ca un anunt auto complet e doar primul pas, dar nu implica neaparat realizarea vanzarii. In functie de cat de cautat e modelul masinii pe care o vindeti, s-ar putea sa primiti mai multe telefoane de la fel de fel de oameni, motiv pentru care trebuie sa va inarmati cu rabdare. Daca sunati plictisit sau fara rabdare la telefon, sansele de a finaliza tranzactia scad semnificativ.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..