Allview C6 Duo – un telefon foarte slab!

Dupa ce mi-a crapat Samsung Galaxy S4 mini pe care il aveam, a trebuit sa folosesc telefonul de rezerva, un Allview C6 Duo pe care l-am primit la un concurs. Stiam ca multe dintre telefoanele low-end de la Allview nu sunt stabile, dar neavand ce face, am inceput sa-l folosesc.

Marturisesc ca in primele zile am fost destul de multumit: baterie decenta, sunet destul de bun, dupa care au inceput sa apara problemele. Ce probleme? Ei bine, iata:
1) Youtube-ul ia crash instant dupa 2-3 clipuri. Probabil ca e din cauza utilizarii memoriei RAM, dar oricum.
2) Youtube-ul isi pierde imaginile aleatoriu, de regula in timpul clipurilor mai lungi.
3) Cateodata nu eram lasat sa raspund la telefon, iar comenzile ramaneau neresponsive;
4) Camera foto face pozele cu intarziere si la o calitate nedemna de cei 5 MP. Serios, ca sa iasa pozele bine, trebuie ca obiectele sa stea nemiscate, ori nu mai suntem in era aparatelor de fotografiat cu film.
5) Camera frontala e absolut groaznica. Imaginile sunt albicioase si neclare, ca si cum ar fi la un webcam de proasta calitate.
6) Nu in ultimul rand, acumuleaza condens sub ecran, ceea ce face tastatul cu acuitate aproape imposibil.

Totusi, nu am avut probleme la browsing sau atunci cand foloseam telefonul doar pentru functia lui primordiala, insa chiar si asa, tot nu merita 350 de lei, atat cat costa in mod normal.
_0000_C6_DUO_.png

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2018 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..