A murit Robert Moore, cunoscut pentru rolul din James Bond

O zi trista pentru amatorii filmelor vechi. Unul dintre cei mai cunoscuti si mai indragiti actori din toate vremurile, Sir Robert Moore, cunoscut pentru rolurile sale din seriile James Bond, Ivanhoe, The Maverick, a trecut azi, 23 mai 2017, in nefiinta, dupa o lupta lunga cu cancerul si numeroase alte probleme de sanatate care i-au dat de furca inca de la varste fragede.
220px-Sir_Roger_Moore_3 Sir Roger Moore si-a inceput cariera de persoana publica nu ca actor, ci mai degraba ca model, urmand ca apoi sa prinda un contract cu studiourile MGM, acolo unde a avut roluri seundare.

Primul contact cu eroul “James Bond” a avut loc in anul 1973, cu ocazia lansarii filmului “Live and Let Die”, Moore inlocuindu-l pe mult mai experimentatul Sean Connery, care anuntase ca nu va mai dori sa continue seria. Dupa acest film, au urmat altele din aceeasi serie:
a) “The man with the golden Gun”, aparut pe marile ecrane in 1974;
b) “The spy who loved me”, aparut pe marile ecrane in 1977;
c) “Moonraker”, in 1981;
d) “Octopussy” in 1983;
e) “A view to kill” in 1985;

Incepand cu anii 1990, sanatatea actorului a inceput sa se deterioreze. A avut parte ba de cancer de prostata, de multiple operatii pe cord deschis dintre care ultima l-a lasat cu un pacemaker instalat, ba chiar si o pneumonie in urma careia a trebuit sa invete din nou sa mearga. Cancerul i-a revenit insa, iar la varsta de 89 de ani, organismul actorului nu a mai putut face fata prea mult.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2018 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..