A murit Rich Piana – unul dintre cei mai cunoscuti culturisti

Ieri a devenit public ca Rich Piana, unul dintre cei mai cunoscuti si mai controversati culturisti din lume, a murit in timp ce era in spital, asta dupa ce fusese internat in spital dupa un infarct si numeroase alte probleme cardiace. Desi nu exista foarte multe informatii cu privire la cauzele decesului, gurile rele au invocat o multime de potentiale cauze, mai ales ca nici el nu se sfia sa spuna ca este consumator de steroizi anabolizati (inca de cand era adolescent) dar si de alte substante daunatoare.

Totusi, in ciuda reputatiei de baiat rau, el avea o multime de fani pentru simplul fapt ca spunea lucrurilor pe nume si pentru ca si-a trait viata in termenii pe care i-a dorit el, in ciuda faptului ca mereu a fost avertizat de eventualele consecinte.

Ce e interesant e faptul ca desi starea lui de sanatate parea stabilizata (a fost indus in coma, dar reversibil), aceasta s-a schimbat brusc si corpul lui Piana nu a mai rezistat. Avea 46 de ani si urma sa implineasca 47 luna viitoare.
rich piana

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2018 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..