5 motive sa porti cizme UGG originale


Chiar daca in ultimele luni au fost inchise mai multe magazine online care comercializau replici ale vestitelor cizme UGG, piata de profil ramane statornica, ba chiar pare sa creasca tot mai mult, pe masura ce tot mai multi oameni, femei si barbati deopotriva, incep sa realizeze avantajele cizmelor ugg in detrimentul incaltamintei de toamna-iarna traditionale.

Per ansamblu, sunt cateva avantaje mari pentru care merita achizitionarea uneia sau a mai multor perechi de cizme ugg originale. Nu neaparat in aceasta ordine, ele au legatura cu faptul ca:
1) sunt impermeabile si calduroase. Concepute special pentru a proteja piciorul de umezeala si frig, cizmele creaza un strat protector in jurul piciorului, care nu poate fi patruns de temperaturile scazute;
2) sunt mult mai rezistente in timp, avand o rata de detiorare semnificativ mai scazuta decat cizmele clasice. Cu alte cuvinte, pretul un pic mai mare duce la economii pe termen lung, caci dupa cum am zis, nu se deterioreaza si isi pastreaza aspectul mai mult timp;
3) sunt un produs relativ rar pe piata din Romania. Astfel, se creaza posibilitatea alcatuirii unei tinute unice cel putin in grupul largit de prieteni.

cizme ugg 2014
4) nu deformeaza mecanica mersului, spre deosebire de cizmele cu toc sau de platforme inalte, care pun presiune foarte mare asupra oaselor carpiene. Mersul intr-o pereche de cizme este comod, iar picioarele nu obosesc usor.
5) talpa este conceputa astfel incat sa nu alunece pe apa/gheata. Astfel, pe timp de iarna veti fi mai in siguranta, plus ca va veti putea misca mai rapid decat majoritatea celor care aleg traditionala incaltaminte de iarna.

Per ansamblu, cizmele UGG sunt o alegere buna atat pentru femei, cat si pentru barbati. Gratie modelelor unisex, acum si barbatii se pot bucura de experienta unei cizme captusite din piele de oaie.

Imi dai un share, te rog?

Recent Articles

Da-ti cu parerea!

© 2017 Super Evi. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site nu pot fi preluate in niciun fel fara acordul scris al autorului. In caz contrar, se va recurge la toate mijloacele legal pentru inlaturarea continutului copiat..